Обиди ли Антон Хекимян Иван Христов, като се пошегува с половинката му Ирина Тенчев

Ирина и Иван станаха родители наскоро, но пък за дамата това е трето дете. Всъщност като гости на Антон Хекимян двойката водещи Иван и Андрей бяха поканени за разкажат повече за своя нов проект - "Фермата", което ще стартира тепърва по Би Ти Ви.

В него различни хора с различни съдби и професии ще участват, като се опитват да бъдат фермери, ще се занимават със земеделие, ще доят крави и други занимания, които не са им обичайни. Засега има много заявки за участие, похвалиха се двамата водещи, а дори още не е започнала активната рекламна кампания на предаването, пишат и от изданието "Пик".

[caption id="attachment_339331" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян май обиди Иван Христов Антон Хекимян май обиди Иван Христов[/caption]

Сред подалите молби да бъдат одобрени като участници имало военен, който работел преди във Френски легион и многодетна майка, която има пет деца. Точно тогава Антон Хекимян намекна на Иван Христов, че половинката му Ирина също би могла да се включи, може би визирайки факта, че вече и тя има три деца. Но физиономията и реакцията на Иван издадоха неговото недоволство. Дали този опит за шега не е засегнал Иван?

Иван и Андрей поясниха, че след като дълго време бяха приютени в други телевизии, сега отново се завръщат в Би Ти Ви, пак ще бъдат водещи, но не и продуценти на продукцията"Фермата".

Скоро може би ще има повече подробности относно срокове и регламенти за участие, както и на какво ще се наблегне в предаването, което се очаква да бъде развлекателно риалите предаване, което ще се излъчи за пръв път у нас, а в редица други страни вече съществува години наред.

Според Kliuki.bg предаването има потенциал да предизвика зрителския интерес, но предстои да видим как всъщност родният зрител ще реагира на този проект, представен от Иван и Андрей.