Обрат: Диляна Попова не може да повярва, че Асен направи това! (красавицата най-сетне щастлива)

Обрат: Диляна Попова не може да повярва, че Асен направи това! (красавицата най-сетне щастлива)
3.7 (73.33%) 3 votes

Диляна Попова най-после се чувства наистина щастлива като жена и майка!

Манекенката и дизайнерка Диляна Попова преживя наистина много покрай връзката си с чаровника Асен Блатечки, раждането на малкия Борил и стотиците слухове по неин адрес.

Припомняме, че тя забременя от актьора към края на 2013-та година, докато Асен Блатечки все още беше обвързан с дългогодишната си любима Катерина Горанова. След като й сложи рога с Диляна Попова, Асен заживя известно време с хубавицата, но малко след раждането на сина си, той изпадна в депресия от чувство за вина. И не след дълго се върна при семейството си.

Диляна Попова

Диляна Попова най-после истински щастлива – Асен е със сина си всеки ден

Днес Диляна Попова обаче е наистина щастлива, защото Асен претърпя неочаквана промяна. От няколко седмици насам той не пропуска и ден, без да се види с малкия си наследник и майка му. Блатечки редовно посещава дома на манекенката и помага с всичко, което може при отглеждането на детето си.

„След като се върна при Катя и дъщеричката си, Асен известно време сякаш се бе отделил от Диляна и Борил. Може би се е нуждаел от този период, за да размисли и да реши какво точно да прави с живота си. Хубавото е, че вече не прави разлика между децата си и макар че Борил е бебе и не разбира, той гледа да му отделя същото време, което дава и на щерка си“, разкриват близки до Диляна Попова.

В свое скорошно интервю самата Диляна Попова призна, че двамата с Асен Блатечки са започнали връзката си много влюбени, но впоследствие нещата са се променили и те осъзнали, че не могат да съжителстват заедно по ред причини. Отношенията им към момента обаче били повече от прекрасни, а всички пререкания и скандали изчезнали окончателно.

„Асен е прекрасен баща на Борил. Дава му цялата си любов и грижи, и дори е съгласен с мен, че не трябва да бързаме с кръщенето му. Искаме да го оставим да порасне и сам да реши в какво ще вярва и каква религия ще изповядва. Това беше последният въпрос, който решихме заедно и се радвам, че сме така единодушни почти за всичко, свързано с него“, горда е Диляна Попова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар