Страшен шок: Виж каква тайна разкри Георги от „Женени от пръв поглед“! (всичко наистина се взриви)

Страшен шок: Виж каква тайна разкри Георги от „Женени от пръв поглед“! (всичко наистина се взриви)
4 (80%) 6 votes

Георги Веселинов доскоро бе най-обвиняваният участник в „Женени от пръв поглед“, но истината се оказа друга!

Софтуерният специалист от „Женени от пръв поглед“ Георги Веселинов бе най-нехаресваният и обвиняваният участник във формата. Още от началото на шоуто зрителите неуморно сипеха обиди и злобни определения за него като го считаха за основния виновник за провала на брака му с Гергана Капзамалова.

Самият Георги Веселинов не издържа и открито призна, че оттук нататък ще го играе пълен лицемер, защото ако каже истината, всичко щяло да се взриви. И то наистина се взриви, макар не от разкритията на Георги, а на стари познати на съпругата му в шоуто.

Женени от пръв поглед

Георги от „Женени от пръв поглед“ разбра ужасната истина за Гергана

Оказа се, че семейството на Гери и Георги от „Женени от пръв поглед“ се е разпаднало със страшен трясък в момента, в който той е научил цялата истина за нея. 34-годишният мъж разбрал, че си е взел за съпруга не Гергана Капзамалова, а Гица Бърбъна, както я наричат почти всичките й познати.

От доста време насам въпросната Гергана имала проблеми с алкохола и забранените вещества като редовно обикаляла по нощните заведения до сутринта и се наливала с промишлено количество уиски, откъдето дошъл и прякорът й. Гери редовно имала връзки с мъже за по една нощ, а поведението й било под всякаква критика.

Съвсем друго показа тя в „Женени от пръв поглед“ обаче, където го играе едва ли не светица и се опитва да хвърли вината за всичко върху съпруга си. Въпросните разкрития за Гергана Капзамалова обаче далеч не са всичко.

Георги Веселинов с ужас научил, че тя съвсем не е родом от Пловдив, както се представя, а от Карлово. В което нямаше да има нищо странно или нередно, ако не бе скрила умишлено ромския си произход, пише Хотарена.нет. Защото Гергана била именно това – ромка от Карлово. „Доказателството се не само мургавият й тен и чертите на лицето, а и сините венци, присъщи единствено на „братята“ роми“, твърдят стари познайници на Гергана, която в момента разпуска охолно в Доминикана.

Всички тези тайни, пазени усърдно от нея, унищожили всеки шанс за по-нататъчните й отношения с Георги от „Женени от пръв поглед“, камо ли продължението на брака им. Който от самото начало се оказа пълен фарс.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшен шок: Виж каква тайна разкри Георги от „Женени от пръв поглед“! (всичко наистина се взриви)”

  1. Greta Stoqnova

    апр. 19. 2015

    То цялото реалити си е пълен фарс!

Добавете коментар