Само преди дни Гала отпразнува рождения ден на любимия си Стефан, без да подозира какво я очаква малко по-късно!

Броени дни изминаха от 37-я рожден ден на Стефан - любимият на водещата Гала, с когото тя е заедно вече от дълги години. Навръх празника му, лицето на "На кафе" избра най-нетрадиционния подарък за Стефан като му подари самата себе си и цялата си любов.

В този миг обаче Гала изобщо не подозираше какво я очаква само ден по-късно. Тя с ужас установи жестоката истина, разкрита й от нейна много близка приятелка. А именно, че половинката й Стефан преживява сериозна душевна криза, споделена пред негови близки.

[caption id="attachment_339346" align="alignright" width="169"]Гала Гала дори не подозирала, че Стефан от дълго време се чувства зле по нейна вина[/caption]

Всичко тръгнало оттам, че верни приятели на Стефан го избъзикали заради доста побелялата му коса. "На 37 години стана, а Гала изглежда по-добре от теб. Какво ти се е случило бе, брат?!", подкачили го нетактично аверите, което развързало езика на подпийналия рожденик.

Стефан открито признал през близките си, че Гала е причината за побелялата му коса и че с нея изобщо не се живее лесно. Младият, но видимо остарял мъж споделил, че на екран половинката му изглежда винаги мила, усмихната и добра, но вкъщи била същински ураган.

Оказва се, че Гала редовно мрънкала на Стефан за щяло и нещяло, винаги била недоволна от него и не пропускала да му натяква и да вдига скандали дори за най-дребните неща. В стремежа си да й угоди за всичко, той бил подложен на страхотен стрес - най-вече заради това, че тя изкарва много повече пари от него и той не може да се почувства истински мъж в семейството.

Разкритията на Стефан били страшен удар за Гала, която не подозирала как се чувства любимият й вече толкова време. Водещата не си давала сметка за поведението си и вярвала, че прави половинката си щастлива. Точно затова думите на приятелката й я смазали.

Ком днешна дата тя се е зарекла да се контролира повече и да направи всичко по силите си, за да задържи Стефан. Защото самата мисъл, че може да го изгуби, я кара да излезе от равновесие и да изгуби почва под краката си.