Ден след ЧРД на Стефан: Гала научи истина, която я срина! (водещата не е на себе си – подробности)

Ден след ЧРД на Стефан: Гала научи истина, която я срина! (водещата не е на себе си – подробности)
4 (80%) 5 votes

Само преди дни Гала отпразнува рождения ден на любимия си Стефан, без да подозира какво я очаква малко по-късно!

Броени дни изминаха от 37-я рожден ден на Стефан – любимият на водещата Гала, с когото тя е заедно вече от дълги години. Навръх празника му, лицето на „На кафе“ избра най-нетрадиционния подарък за Стефан като му подари самата себе си и цялата си любов.

В този миг обаче Гала изобщо не подозираше какво я очаква само ден по-късно. Тя с ужас установи жестоката истина, разкрита й от нейна много близка приятелка. А именно, че половинката й Стефан преживява сериозна душевна криза, споделена пред негови близки.

Гала

Гала дори не подозирала, че Стефан от дълго време се чувства зле по нейна вина

Всичко тръгнало оттам, че верни приятели на Стефан го избъзикали заради доста побелялата му коса. „На 37 години стана, а Гала изглежда по-добре от теб. Какво ти се е случило бе, брат?!“, подкачили го нетактично аверите, което развързало езика на подпийналия рожденик.

Стефан открито признал през близките си, че Гала е причината за побелялата му коса и че с нея изобщо не се живее лесно. Младият, но видимо остарял мъж споделил, че на екран половинката му изглежда винаги мила, усмихната и добра, но вкъщи била същински ураган.

Оказва се, че Гала редовно мрънкала на Стефан за щяло и нещяло, винаги била недоволна от него и не пропускала да му натяква и да вдига скандали дори за най-дребните неща. В стремежа си да й угоди за всичко, той бил подложен на страхотен стрес – най-вече заради това, че тя изкарва много повече пари от него и той не може да се почувства истински мъж в семейството.

Разкритията на Стефан били страшен удар за Гала, която не подозирала как се чувства любимият й вече толкова време. Водещата не си давала сметка за поведението си и вярвала, че прави половинката си щастлива. Точно затова думите на приятелката й я смазали.

Ком днешна дата тя се е зарекла да се контролира повече и да направи всичко по силите си, за да задържи Стефан. Защото самата мисъл, че може да го изгуби, я кара да излезе от равновесие и да изгуби почва под краката си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ден след ЧРД на Стефан: Гала научи истина, която я срина! (водещата не е на себе си – подробности)”

  1. виждащ

    апр. 19. 2015

    Какъв мъж е тоя щом стои при тая невротична лелка ,я да се вземе в ръце да намери нещо младо ,което ще го гледа в очите и ще му ходи по свирката,а тая сбръчканата простакеса да си ближе раните ,егати елементарния мъж които търпи всичко това.

Добавете коментар