Мария бясна: Не давай това на Марая! (Още за скандала)

2

Поп фолк дивата Мария направо изпаднала в истерия

Певицата Мария не може да се побере в кожата си от яд. Миньончето на поп фолка беснеело, че диетата на дъщеря й Марая е нарушена. И то не от кого да е, а от нейната родна майка. Тя била изключително прецизна за теглото и визията на невръстната си щерка, плод от любовта и брака с хотелиера Митко Андонов.

Затова буквално изтрещяла, като разбрала какви ги върши родната й майка с малката Марая, пише HotArena. Бабата угаждала на любимата си внучка с тлъсти хамбургери, които били сред любимите лакомства на красивото момиченце. Вредната храна била изключена обаче тотално от менюто от прецизната й майка, но като всяко забранено нещо силно примамвала щерката на госпожа Гущерова.

Много пъти фолкаджийката се хвалела, че внимава какво дава да яде нейната наследница. Дори беше втрещила своите фенове, че силно я ограничава и в количествата на храненията, припомни Kluiki.bg.

Мария избесняла, като видяла какви ги върши баба Даци
Мария избесняла, като видяла какви ги върши баба Даци

А от менюто й била отдавна изключила всякакви боклуци, да не говорим за хамбургери и други бързи храни. Затова, когато Мария видяла какви ги върши майка й Йорданка, буквално изпаднала в истерия. Баба Даци и малката Марая били поканени от самата пайнерка на заснемането на новия й видео клип на авио пистата във Варна.

Там, в морската столица двете, баба и внучка седели на огромните куфари, в които била техниката на екипа на певицата, които били ангажирани със снимките по фотото към новото й парче на половинката на Християн Гущеров. Майката на Мария се стремяла по всякакъв начин да угоди на малката Марая и да разнообрази ежедневието й.

Затова и желанието й да си хапне огромен хамбургер, който влизал в списъка със забранените храни, се изпълнил от Йорданка моментално. Заета със снимките, първоначално Мария не видяла какви ги върши роднината й зад гърба.

Но щом приключила и съзряла ”отровата”, спретнала такъв чутовен скандал на майка си, че всички около нея били втрещени от грубата й реакция. Поп фолк дивата  Мария дори не се съобразила, че се разкрещяла пред чужди хора, като не спестила и по-пиперливи обиди към смаяната си майка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. 123, казва

    Можеш да избягаш от село но селското от теб не може Тая селянка се е побъркала това може да го направи само някоя простакеса

  2. 123 казва

    Първо това не е майка ѝ, второ много знаете какво има в сандвича!? Пълни глупости…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.