Станислава е бясна: Краси Радков още гасне по Силвия

Станислава е бясна: Краси Радков още гасне по Силвия
5 (100%) 3 votes

Краси Радков още не може да превъзмогне мъчителната раздяла със Силвия

В доста случаи ученическата любов се оказва единствената и най-силната в живота на човек. Въпреки че много обича съпругата си Станислава, не може да се каже със сигурност, че тя е първият избор на Краси Радков. Преди над 2о г. актьорът се разделя с първата си любов Силвия, както писа и „Уикенд“. Той го изживява много тежко, защото съученичката му от съседния клас просто не го изчаква да излезе от казармата и се залюбва с негов приятел, за когото днес е омъжена.

„Помня, когато се уволни. Излезе с такава жажда да види и прегърне Силвия, а после разбра, че тя вече е с друг, при това човек от компанията му. Много тежко го понесе. С месеци нямаше желание да прави нищо. Не си търсеше работа, изобщо не излизаше навън, само лежеше вкъщи и мислеше за нея.“ – споделя близък до звездата от „Шоуто на Слави“.

Краси Радков отново вбеси Станислава

Краси Радков отново вбеси Станислава

Малко по-късно, когато си стъпва на краката, започва да работи и да живее сам, Краси Радков се запознава със Станислава. Той е привлечен най-вече от красотата й, която е видна и днес. Двамата се женят и живеят щастливо до момента, в който се оказва, че хубавицата не иска деца. Актьорът многократно я убеждава през годините да станат родители, но блондинката е категорична.

„Краси остана много разочарован от нея, сякаш нещо в него се скъса, когато тя не пожела да забременее. Вече отношенията им не са същите, той не гледа на нея като на същата жена.“ – коментира още източникът ни.

По думите му личи, че Краси Радков е вече доста отчужден към жена си. Може би това е и причината отново да преустанови контакт със Силвия. Двамата се намерили във Фейсбук. Оказало се, че и нейният брак не се развива особено успешно. Започнали да си чатят, но Станислава бързо узнала за това и побесняла, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Станислава е бясна: Краси Радков още гасне по Силвия”

  1. Margarita Ivanova

    апр. 19. 2015

    Да установи или да преустанови контакт?

  2. Tolstoisofiq Nadejdenski

    апр. 19. 2015

    NEGRAMOTNI PISANICI

Добавете коментар