Любимата на Кубрат Пулев - Андреа хвърли бомбата и разбуни духовете, както никога досега!

Поп фолк дивата и дългогодишна половинка на Кубрат Пулев - Андреа разбуни духовете с шокиращо разкритие, което направи съвсем спокойно пред цяла България. Певицата явно бе насъбрала доста гняв в себе си, който премахна задръжките и лицемерието, и я накара да заяви нещата в прав текст.

Андреа разкри скандалната истина, която мнозина знаят, но малцина имат смелостта да произнесат гласно - а именно, че голямата част от колежките й, дори най-известните от тях, си осигуряват парите за видеоклиповете като си лягат с богати бизнесмени. Това било практика в бранша от години, а оттам злобата и завистта на певиците една към друга достигнала нечувани висоти.

[caption id="attachment_339388" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа каза цялата истина в прав текст, хвърли бомбата сред колежките си[/caption]

"Казвам го, защото го знам. Аз съм в бизнеса и отлично съм наясно как стават нещата. Щастлива съм обаче, че нито веднъж не ми се е налагало да "вечерям" с баровец, за да ми плати клипа. Давала съм и последната си стотинка понякога, но сама съм си плащала снимките от хонорарите си", заяви Андреа и призна, че се надява колежките й най-после да променят начина си на мислене и работа, за да спре тази безумна война в гилдията.

Колкото до отношенията си с Кобрата, Андреа бе категорична, че е напълно готова за сватба и деца. "Да, Кубрат Пулев е моят мъж и две мнения по тази тема няма. Той е моята половинка, а отношенията ни стават все по-стабилни и истински с всеки ден. Никога, когато сме заедно, не говорим за бокс или за поп фолк, а обсъждаме книги, филми и всякакви други неща. Общуваме много и това ни помага във връзката", сподели Андреа.

Тя обаче не пожела да уточни дали Кобрата вече й е предложил брак, нито пък за кога евентуално ще бъде насрочена предстоящата им сватба. По всичко личи обаче, че двамата все по-често повдигат този въпрос и нищо чудно да ни изненадат приятно още до края на тази година.