Взрив: SMS-и на Валери преобърнаха света на Николета! (ето съдържанието им)

Взрив: SMS-и на Валери преобърнаха света на Николета! (ето съдържанието им)
4.8 (96%) 5 votes

Николета Лозанова получи най-жестокия „сюрприз“ от все още настоящия си съпруг Валери Божинов!

Николета Лозанова и Валери Божинов са в официален процес на развод. Това вече е ясно на всички, а двамата дори не се и опитаха да прикрият или отрекат истината. Нещо повече – в свое интервю футболистът за пръв път призна, че отдавна не изпитва чувства към съпругата си.

Раздялата и разводът обаче са едно, а предателството съвсем друго нещо. Светът на Николета Лозанова буквално се преобърна, след като наяве излязоха стари SMS-и на Валери, писани от него в момент, в който бракът му с НиЛо се водеше „перфектен“. Съобщенията са адресирани до две жени – скандалната Мис Джуки Габриела Радославова и певицата Джорджиа.

Оказа се, че Валери Божинов упорито свалял и двете като опитал да завърти главите им с провокативни съобщения. „Винаги си ме кефила. Искаш ли да се видим? Свободен съм в петък“ – гласи първият му SMS до Мис Джуки, на който тя отговаря с въпроса: „А какво ще каже Николета за това?!“.

Николета

Николета Лозанова тотално изгуби вярата си в брака и Валери Божинов

Отговорът на Божинов: „Николета няма нищо общо. Тя не трябва да те интересува“, е повече от скандален и ясно доказва, че по време на брака си, ритнитопковецът изобщо не е стоял мирен.

„Много си готина“, пък е съобщението, което получила от него певицата Джорджиа, разкриват източниците и на двете свалки на Николетиния благоверен. В мига, в който водещата на „Папараци“ разбрала за флиртовете на бащата на Никол, изпаднала в бяс. Но не от ревност или наранена любов, а от чисто чувство за гордост, тъй като егото й е силно наранено.

След избухването на скандала, самата Мис Джуки потвърди факта, че Валери Божинов наистина я е свалял и то, докато още е бил със съпругата си. По думите й обаче, тя му отказала и не само не била спала с него, но не пожелала дори да се срещнат.

Как ли стои въпросът с Джорджиа обаче и дали освен тях двете, Божинов не е налитал и на други „видни хубавици“?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Взрив: SMS-и на Валери преобърнаха света на Николета! (ето съдържанието им)”

  1. BOBO

    апр. 20. 2015

    mi kakwo da prawi waleri…s toz grozen trawestit…giwee li se…praw si e 4oweka

  2. Кристина

    февр. 27. 2016

    Той и. На алисия изневеряваше по време на брака йм. Тя не го заслужаваше. Респектираше го да играе. Подкрепяше го. Уж много бяха много влюбени с николета. Научи ги цяла българия. Унижаваха алисия. А изведнъж развод с николета и нея я плюе. Че е грозна грозна. Няма достойнство. Той трябваше да стой при алисия. По хубава жена няма да намери. Хубава двойка бяха. Ни ло беше с него заради парите. Но като е глупав. Никой божинов

Добавете коментар