Петко Димитров и Яна Акимова вдигнаха много шум с връзката и последвалата бърза сватба, но това не доведе до нищо добро!

Бизнесменът Петко Димитров и Яна Акимова (вече Яна Димитрова) се впуснаха в шеметна връзка по време на участието му в "Денсинг старс". Оттогава двамата не спираха да вдигат шум около любовта си и последвалата скорострелно сватба, както и раждането на малкия си син Доменик.

Най-обсъжданата и прехвалена двойка обаче е на път да се срине с трясък, а бъдещето на семейството им е поставено на карта. Това разкриха близки до Петко Димитров и Яна Димитрова като разказаха, че близките им и най-вече родителите на Яна, са отчаяни от последния развой на събитията.

[caption id="attachment_339402" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров взе крайно решение, но според него това е единственият начин Яна да осъзнае вината си[/caption]

Припомняме, че преди седмица Петко и Яна имаха сериозен скандал, провокиран от неистовата ревност на танцьорката и факта, че заряза Доменик на бабите, за да хукне след съпруга си в Китай. Петко Димитров имаше неотложни бизнес срещи там, а Яна висна като опашка зад гърба му, да не би някоя азиатка да й го отмъкне под носа.

Постъпката на Яна сериозно вбеси благоверния й, защото това не е първата й подобна изцепка и проява на собственическо поведение. Очевидно обаче на Яна не й е бил достатъчен този скандал. Чашата преляла, когато преди два дни тя се фръцнала сърдито и обвинила мъжа си, че се заглежда по атрактивната актриса Яна Маринова, с която участват заедно в шоуто "И аз го мога".

"Толкова бесен не сме виждали Петко. Но и Яна яко прекали. Кой да предположи, че тази жена е болестно ревнива?! Хубава е, популярна, но очевидно е така несигурна в себе си, че е в състояние да побърка всеки. А горкият Петко й търпи пристъпите на ревност вече сума време", коментират близки до клубния бос.

Тъкмо последният наистов скандал между Яна и Петко станал причина той да вземе драстичното решение двамата да се разделят за известно време. Случаят няма нищо общо с идея за развод. Димитров вярвал, че само така ще може да накара Яна да размисли и да осъзнае грешката си. И я накарал временно да се премести с бебето при родителите си.

Видяла, че нещата отиват на зле, Яна нямала друг избор, освен да приеме, въпреки че не пропуснала да излее реки от сълзи в своя защита. Към днешна дата никой не знае как ще се развият обстоятелствата и дали двамата ще намерят отново пътя един към друг, или това ще е поредното разпаднало се "звездно" семейство.