Камелия хвърли поредната бомба: Ето къде иска да се бракува!

0

Камелия отново хвърли поредната бомба

Поп фолк певицата Камелия разкри каква е нейната мечта, но във въображението й. Фолкаджийката, която паряса музикалния гигант „Пайнер” и стартира самостоятелна кариера разкри какво иска от мечтаната си сватба. Поп фолк звездата съобщи изненадващо, че не желае да има фанфари, тежки кралски аксесоари и още куп измишльотини за най-хубавия ден от живота си.

В студиото на ”Шпионка” чаровната блондинка разказа, че вижда своята сватба да се случи на зелена морава и наоколо да летят красиви пеперуди. Желаното събитие тя има идея да се случи през пролетта и на него непременно да присъстват най-скъпите й приятели, колеги и разбира се, семейството й, пише Слава.

Камелия не уточни категорично кога точно ще минава под венчило тя и гаджето й Цветин. Това може да стане догодина, може да се случи още по-догодина, палаво посочи чаровната певица. Определено обаче събитието е невъзможно да се случи през настоящата календарна година, но пък има желание да се види булка.

Камелия пак разбуни духовете
Камелия пак разбуни духовете

Преди актуалната поп фолк дива отричаше брачната институция като задължителна, но днес е променила мнението си. Но само донякъде. Тя не е и сигурна дали иска булчинската й рокля да бъде в традиционния бял цвят или в някой друг, избран и харесан от нея, научи Kluiki.bg.

Определено всички подробности около един от най-важния ден в живота й ще бъде обсъден от нея и приятеля й Цветин. Бъдещите младоженци засега са на едно мнение какво ще искат от сватбата си. Те желаят техните гости и приятели да се забавляват и да се радват, да споделят голямата им емоция и заедно да са много щастливи. А най-голямата истина, до която е достигнала Камелия е тази, че една връзка, за да е дълга и хармонична е необходимо любов, за да опознаеш другия. Но преди всичко трикът е да опознаеш самия себе си и да си наясно какво искаш самия ти.

Тогава нещата се нареждат от само себе си, твърди Камелия. В противен случай слагаш маска и правиш нещата така, както искаш да се харесаш на партньора си и тогава нещата за буксуват и двойката неминуемо се разпада. Камелия обещава през настоящата година да е изключително продуктивна. Изпълнителката на „Манастир” вече има няколко проекта, с които не само ще зарадва своите фенове, но и ще ги изненада изключително приятно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.