Сензация: Разкритието на Венета Райкова и Тишо изуми близките им! (крили новината от всички)

Сензация: Разкритието на Венета Райкова и Тишо изуми близките им! (крили новината от всички)
4 (80%) 4 votes

Венета Райкова и Тишо предизвикаха сензация с новината, която криеха от всички, дори от близките си!

Русокосата фурия Венета Райкова и нейният съпруг Тихомир (Тишо) съобщиха най-важната новина за семейството си от години насам. Тя предизвика истинска сензация, тъй като дори най-близките им хора не са били уведомени – двамата пазели тайната до последно, разкриха техни семейни приятели.

След като щастието й се усмихна и Венета Райкова отново се върна на екран с новото си предаване в ТВ7, благоверният й Тишо я накара буквално да полети като й предложи най-после да се венчаят в църква. А Венета, разбира се, приела моментално.

Венета Райкова

Венета Райкова и Тишо пазели вестта в дълбока тайна

Припомняме, че Венета Райкова и Тишо се ожениха преди около девет години край река Бели Осъм, но сватбата им бе твърде неглижирана и скромна. Двамата се бракуваха по дънки и тениски, без излишна помпозност и разгласа. Още тогава Венета искаше да се венчае за Тишо и пред Бога, но ангажиментите и задълженията най-вече покрай сина им Патрик все осуетяваха и отлагаха плановете им във времето.

И ето че днес, най-после мечтата и на двамата е на път да се реализира. Венета Райкова обаче била категорична, че сватбата й няма да се превърне в хляб за журналистите и в панаир, подобно на тази на Мария и Християн Гущеров.

Тя и Тишо ще се врекат в любов и вярност пред Господ само в присъствието на най-близките си хора и няколко верни приятели. А синът им Патрик ще бъде почетният шафер на събитието, разкриват близки до семейството.

Новината за втората сватба на Венета и Тишо обаче далеч не е всичко, макар че още по-сензационната вест към момента се базира единствено на слухове. А те са, че блондинката вече била склонна да роди още едно дете на Тихомир. Начинът, който си избрала Венета, е ин витро, а Тихомир нямал търпение отново да стане татко.

Дали устатата водеща обаче няма да се разколебае и да се откаже в последния момент, ще видим вероятно чак след сватбата. Както се казва, всяко нещо по реда си…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Разкритието на Венета Райкова и Тишо изуми близките им! (крили новината от всички)”

  1. Borislav Antonov

    апр. 21. 2015

    При ин витро за успех са близнаци-може и да греша.

Добавете коментар