Ива Софиянска, вече Божкова била бясна от наложената й ситуация

Ива Софиянска, вече Божкова недоволствала от положението в страната ни. Съпругата на един от най-богатите българи у нас Васил Божков носи второ дете в утробата си. Тя дари богаташката фамилия с момиче. Малката Мая е вече на една година, а през август се очаква тя и съпруга й Антон да се зарадват на още един мъничък наследник. Според прогнозите и видеозона Ива Софиянска, вече Божкова носи мъжка рожба в утробата си. Заради това нейния свекър трепери и щом крака на снаха му стъпи на българска земя, веднага куп яки момчета непрекъснато я следят, пишe Bceĸи дeн.

Припомняме, че младото семейство живее в Лондон, но често си идва в родината. „Това пазене ме тормози много и ми действа зле. Не мога да свикна с тези мускулести гардове, които буквално ми дишат във врата”, недоволствала бременната жена, но се примирявала със ситуацията. Никой от богаташката фамилия обаче не можел да си позволи лукса и да изложи бъдещата майка на случайността, при обстановката при нас, научи Kluiki.bg. Мерките за сигурност Васил Божков затегнал още повече заради последната шокираща новина. А тя е, че от 24 март се губят дирите на студентката Кристина Вълчева.

[caption id="attachment_339423" align="alignright" width="300"]Ива Софиянска трепери от яд Ива Софиянска трепери от яд[/caption]

Следите й изчезват безследно в тиролската провинция в Австрия, когато тя се качила на влака, за да се прибере в България. От там се обадила на майка си, че има съмнения, че някой я следи и повече не се знае нищо за момичето. Според криминалистите младата жена е изчезнала заради откуп. То е племенница на един от най-близките приближени на бившия министър-председател, екс финансов министър, народен представител и водач на сините Иван Костов.

За това семейство Божкови са изключително осторожни за сигурността на малката Мая и бременната й майка. И Ива Софиянска непрекъснато е под наблюдението на шестима пазачи. Ива обаче не може да свикне с това ежеминутно бдене на гардовете си. „Омръзна ми от тях!”, недоволствала Ива Божкова и изправяла близките си на нокти. Ива Софиянска разкри, че преди лекарите да разберат с необходимите технически средства какъв е пола на детето й, нейната интуиция вече й подсказала. И се оказала вярна, защото наистина носи в утробата си момче. Хвали се обаче, че не ползва куп помощнички, които да я отменят в грижите по отглеждането на Мая. Твърди, че с това се справя сама, единствено с помощта на двете баби.