Гаджето на Мартина разбули истината за сложните отношения със Слави

Гаджето на Мартина, бившата на Слави Трифонов разкри съвсем различна версия на тиражираните клюки. Боксьорът Коко Колев опроверга категорично слуховете, че Дългия го е заплашвал и му изпращал яки момчета, за да го сплашат, пише HotArena. Двамата с Мартина Огнянова вече са двойка, но спортиста ревниво пази от публичното пространство техните отношения. Дори плъзна слуха, че щастливите влюбени вече очакват и първия си наследник. Колев бе категоричен, че Слави не само че не му е изпращал мутри за сплашване, но дори и не е отправял и намек да извърши това пъклено дело.

Припомняме, че според тиражираната мълва гаджето на Слави въртяла паралелна връзка с боксьора цели две години. След като усетил, Дългия изгонил Мартина не само от своя дом, но и завинаги затворил вратата към шоуто си за нея и я изхвърлил от балет „Магаданс”.

[caption id="attachment_339426" align="alignright" width="300"]Коко проговори за Мартина и Слави Коко проговори за Мартина и Слави[/caption]

Той заличи всички надписи с нейното име, премахна името й и от страницата на шоуто във Фейсбук. Дори спретна конкурс за нова балерина, но според екипа от шоуто го прави, за да намери заместничка на старата си любов.

Но въпреки тези крути мерки, гологлавия не направил нищо повече от това, в което го обвиниха медиите. И честно и откровено боксьора Коко Колев отрече Слави Трифонов да е извършвал подобни дивотии срещу двамата влюбени, научи и Kluiki.bg.

Мартина и Коко започнаха да се явяват като двойка, след като бившата на Слави Трифонов окончателно изчезна от шоуто. Заради това, че Мартина предпочете него пред богатия шоумен, боеца решил да се покаже в много по-добра светлина. Той се промени до неузнаваемост, твърдят близки до обкръжението на спортиста. Мускулягата скъсал веднъж завинаги със скандалния си имидж и вече не е бияча от миналото, който се забърква в разни скандали. Двамата с Мартина са по-щастливи от всякога, но категорично отказват да се показват под прожекторите.