Сплотеното семейство на Михаил Белчев и Кристина Белчева бе разтърсено от връзката на Елен Колева с 19-годишния Константин!

Синеоката актриса Елен Колева предизвика поредния грандиозен скандал като този път успя да се намърда не къде да е, а в сплотеното и уважавано семейство на големия Михаил Белчев и съпругата му Кристина. Бившата на Александър Найденов, която той нарече морална шантонерка, завъртя главата на 19-годишния им наследник Константин Белчев, за ужас на родителите му.

Елен Колева и 11 години по-младият от нея Константин се запознали по време на събитие с благотворителна цел, където той пеел, а тя връчвала една от наградите като гост. Това се случило преди почти два месеца, а изгонената от Народния театър актриса моментално видяла в момчето поредния си шанс.

[caption id="attachment_339430" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева опита да се намърда в уважаваното семейство Белчеви, но срещна силен отпор[/caption]

"Елен Колева е доста опитна в това отношение, била е с кого ли не. За нея не беше никаква трудност да завърти главата на Косьо, още повече, че той е малък и неопитен. Произлиза от страшно добро семейство, в което мурафетите на жени като Елен, са напълно непознати. Константин бързо хлътна по нея, а и как иначе, когато тя му приложи всичките си техники в кревата още на втората среща", разкриват близки до семейство Белчеви.

Разбрали за мръсните игри на Елен Колева със сина им, Мишо и Кристина Белчева буквално полудяли от гняв. Двамата били отлично запознати с миналото и реномето на скандалната Елен Колева, и не давали дума да се издума да я прибират в семейството си.

Към днешна дата скандалите в дома на Михаил Белчев са вече ежедневие, тъй като младокът Константин бил като хипнотизиран от кака си Елен. А и всичките му приятели и съученици го окуражавали да продължи аферата си с нея, защото кой по-добре от кака може да те отрака...

Предстои да видим докъде ще стигне Елен Колева и как ще завърши "лова" й при положение, че тя вече е персона нон грата за семейство Белчеви.