Николай Бареков отново сгази лука, но този път скандалът е с нечувани размери!

Чутовен скандал избухна и е на път да разклати из основи политическата кариера на Николай Бареков, след като стана ясно, че водачът на ББЦ е... забременил поп фолк дивата Роксана. Невероятно, нечувано, но самият факт. В това се кълнат източници от телевизия ТВ7, чиито пари за заплати са отишли в джоба именно на Роксана.

Настоящата половинка на Николай Бареков - Мария Календерска не издържала след тази новина и към днешна дата се намира в тежък нервен срив. Защото научила, че връзката на благоверния й с Роксана датира повече от година и най-вече, че Ники Дудука, както го наричат, е лудо влюбен в певицата с ромски произход.

[caption id="attachment_339447" align="alignright" width="300"]Бареков Николай Бареков луд по Роксана, забремени я[/caption]

Николай Бареков и Роксана се загаджили още преди старта на формата "Къртицата", в който певицата се съгласила да участва само по молба на политика. Така той й гарантирал цели три месеца, през които двамата ще могат спокойно да прекарват всяка нощ заедно и да се радват на любовта си, съобщава Хотарена.нет въз основа на писмо на свой читател.

"Роксана нито една нощ не е оставала в базата. Щом свършеха снимките за телевизията, Бареков я взимаше лично с автомобила си и двамата по цули нощи се гушкаха в квартирата си. Какво ли не й подари, как ли не я глези - то не бяха маркови дрехи, бижута, пари в брой и финансиране на клипове. Само за един неин видеоклип той пръсна 20 бона. За сметка на нашите заплати, разбира се, които така и не идваха", разказва опареният служител в телевизията, който по онова време се водел дясната ръка на Бареков в медията.

Когато разбрала, че е бременна от него, Роксана поискала да напусне "Къртицата" и да направи аборт, но влюбеният Николай бил твърдо против. В крайна сметка обаче нейното желание надделяло и на него не му оставало друго, освен да плати и всички разноски по интервенцията и болницата.

Днес политикът продължава да храни чувства към Роксана и често да й звъни по телефона с молба да се срещнат. Доказателствата за това сринали Мария Календерска, която роди дете на Бареков и вярваше, че е единствената жена в живота му. Да, но както се оказа, само за пред медиите и обществото.

Грандиозният скандал с Бареков и Роксана със сигурност ще доведе до множество проблеми за политическия лидер, за които тепърва ще разберем.