Приказката свърши: Лъжата на Ненчо Балабанов отврати Йоанна! (красавицата съсипана от разкритията)

Приказката свърши: Лъжата на Ненчо Балабанов отврати Йоанна! (красавицата съсипана от разкритията)
5 (100%) 3 votes

Йоанна Драгнева полудя от любов по чаровника Ненчо Балабанов, но истината я накара да рухне!

Красивата любов между Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева приключи с гръм, а приказката се превърна в кошмар, след като хубавата певица научи, че е просто кукла в пиар схемите на любимия си. Това разкриха източници, близки до чаровния актьор.

След дълги години в театъра, където винаги имаше второстепенни роли и никой не му обръщаше внимание, изведнъж Ненчо Балабанов се понесе стремглаво на крилете на славата. Успешната му имитация на Бойко Борисов успя да го изстреля на върха и вече никой не е в състояние да го спре.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов тъче на два стана – истината уби влюбената Йоанна

Лошото обаче е, че в стремежа си към слава, Ненчо Балабанов използва всичките си козове, включително и тези в интимните отношения. След като заряза съпругата си, която вече не отговаряше на „звездния му имидж“, участникът в „Като две капки вода“ се прицели в далеч по-младата и красива Йоанна Драгнева.

Не е нужно да споменаваме, че русокосата хубавица бързо хлътна по актьора и това бе доказано с кадри в „Папараци“ на Николета Лозанова. Въпреки че е свободен и официално разделен със съпругата си обаче, Ненчо упорито продължаваше да крие връзката им.

Причината за това се оказа повече от основателна – зевзекът тъче на два стана като от месец насам има афера с щерката на Митко Цонев – Деси Цонева. Двамата бяха засечени заедно в луксозен столичен ресторант, където Деси Цонева не преставаше да прегръща и целува любимия си, досущ като съперницата си Йоанна Драгнева.

„От два стола…, знаете къде ще се озове Ненчо в един момент. А и вече ще разчита само на ласките на Деси Цонева, защото Йоанна го заряза. Много сълзи изплака тя тези дни и вероятно ще изплаче още много, но гордостта й надделя. Лъжата на Ненчо я срина и тя се чувства отвратена. Жалко за него, защото изпусна едно наистина прекрасно момиче“, коментират приятели и колеги на Ненчо Балабанов.

Но пък кой знае – актьорът може би замисля нова стратегия, за да си върне Йоанна. Ако вече не се е прицелил в по-добра партия, разбира се…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар