Вихра Петрова копнее за красива любов, докато бившия й се плоди и множи

Вихра Петрова сподели с горчив смях в блога си цялата истина за личния си живот.

Любимата водеща на хиляди вече не е на ефир, но все още се вълнуват от това дали е намерила нова любов, преживяла ли е предателството на Иван и ще опита ли отново късмета в брака. Всички ентусиазирано посрещнаха новината, че любимката им има с какво да се похвали, видя kliuki.bg.

Вихра Петрова намерила съвършения по примера на дружката си Даниела Янков. Бившата на Андрей се похвали с мъж като слънце – красив, талантлив и известен. Актьорът Стефан Бузурувич не просто излекува раните, нанесени от Опусума, но подари на сръбкинята още по-красива венчавка и прекрасно момченце.

Вихра Петрова уж пък се залюбила с някой си Александър. Докато бившият й се плоди, множи и лекува страшни колики на бебе Самуил, тя се харесала с българин, който развивал успешен бизнес в столицата на Нейно Величество. Александър я носел на ръце и я правел щастлива.

[caption id="attachment_339455" align="aligncenter" width="300"]Вихра още тъгува по своя принц... Вихра още тъгува по своя принц...[/caption]

Уви! Това се оказа красива, но партенка! Вихра Петрова все още е сама. Къде през смях, къде с тъга, брюнетката сподели, че макар въпросният Александър да изглежда перфектен...той просто бил художествена измислица.

Бившата отчаяна съпруга официално обеща, че в момента, когато си намери сериозна половинка да не разиграва бившите си колеги, а да сподели щастието си. Телевизионерката прие интригата като благопожелание и нищо чудно скоро да ни изненада с вълнуваща вест!

Вихра Петрова никога не е била просто музата на Иван, а работещо момиче и хубава жена. И да не е Александър, все ще намери предприемчив, млад мъж със страст към пътешествията, който да върне блясъка в очите й!