Слави Трифонов едва напоследък влиза в щастлива серия – остава да му провърви и с жените

Слави Трифонов може да изглежда, че има всичко, но постоянно се оказва в положение на измамен и ограбен.

Последният случай, който го накара горчиво да съжалява за доверието, което е дал, е историята с Мартина. Така и не се разбра до колко сериозни са били отношенията им, но е ясно, че бившата балерина няма да има вечната му лоялност като психоложката Маги.

На тотално игнориране, но и от опасност от мъст трябва да се страхуват и онези от приятелите му, които го лишиха от цели два милиона. Слави Трифонов се простил с крупната сума, защото я вложил в кофти сделки, научи kliuki.bg. Такива неща, разбира се, се случват, но близки приятели го подвели и умишлено го посъветвали да вложи капитала си в рисков фонд за управление на активите. Зейналата дупка в авоарите на Дългия не била от вчера – ситуацията е от 2010 г., но на Слави Трифонов още не можел да преглътне загубата.

slavi-trifonov

Той вложил 10 млн. свои пари в облигации и акции във, който развивал дейност на територията на САЩ и Швейцария. Очаквал двойна печалба за по-малко от година, но още на втория месец настъпил крах.

Слави Трифонов не бил вчерашен и опитал да си възстанови сумата, но другарчетата му се изпарили. За единият от тях се знае със сигурност, че е зад решетките в САЩ – по обвинение за финансови измами, разказват от "Всеки ден".

Опареният баровец пробвал да си защити правата в съда, но адвокатите му лесно го разубедили. Нямало закон, по който ощетеният да получи възмездие. След този случай обаче Дългия променил тотално отношението си към парите. Веднъж изгоря покрай проблемите на банките в Кипър, втори път го измамили и се отказал да се прави на нещо повече от телевизионен продуцент. Вече държал парите си в швейцарски банки и забравил за необмисленото инвестиране.

Едва напоследък Слави Трифонов се усещал в щастлива серия. Той не просто намери бързо заместница на Мартина, но и работата му никога не е била по-успешна. Крисия му донесе успех като продуцент и благодарение на нея ще има пръст в организацията на Детската Евровизия у нас. Има тлъста комисионна от "България търси талант", независимо от спорния му успех. Това, което ще даде на Дългия, най-голямо морално и материално удовлетворение е концертът на "Ку-ку бенд" в зала "Арена Армеец". Слави Трифонов само за броени месеци щял да гушне впечатляващите 3 млн. лева.