Световните медии гръмнаха с ужасяващо разкритие за Кличко! (шампионът се покри след истината)

Световните медии гръмнаха с ужасяващо разкритие за Кличко! (шампионът се покри след истината)
4.6 (92%) 5 votes

Владимир Кличко потъна от срам след неподозираната от никого истина, която лъсна на показ!

Шампионът по бокс Владимир Кличко отново е в центъра на световните медии, но този път това го срина. Защото наяве излезе не поредната победа в кариерата на украинеца, а ужасяващата за него тайна, която той години наред пазел с цената на всичко. Истината обаче го накара буквално да полудее.

Оказа се, че великанът на боксовия ринг, който с лека ръка пребори българската годрост Кубрат Пулев, далеч не е толкова смел преди мач. Поне не и в началните години на спортната си кариера. Пресата гръмна с разкритието, че Владимир Кличко се… изпускал в гащите, преди всяка важна среща.

Кличко

Владимир Кличко се изпускал в гащите, разкри първият му треньор

Най-вероятно това щеше да се приеме за поредната клюка от страна на таблоидите и жълтите медии, ако не бе излязло директно от устата на първия треньор на Владимир Кличко – Андрей Сливински. Без каквито и да било скрупули, Андрей Сливински определи страшилището Кличко като най-обикновен „посерко“, когото редовно успокоявал и на на когото „бършел потта и сълзите“.

Пред „Билд“ Сливински разказа, че често пъти преди боксова среща, Владимир Кличко скорострелно побягвал от тренировките и се скривал в тоалетната, откъдето излизал целият зачервен от срам. „Стигаше се дотам, че почти се разреваваше от страх. А беше толкова силен и добър, че щеше да бие съперника си дори ако му вържеха едната ръка отзад. Вярата обаче не беше негов приятел“, разкрива Андрей Сливински.

Пропомняме, че Владимир Кличко е едва на 19 години, когато започва да се боксира в Германия в тима Флензбург. Той го привлича, когато брат му е наказан заради доказана употреба на допинг. Оттам именно тръгва успехът и световната му слава.

„Когато дойде в Германия, Владимир не знаеше и дума на езика. Говореше само „Хелоу“ и „Данке шойн“, и кимаше с глава като кон. Аз се мъчех да му обяснявам всичко и да го науча на това-онова“, спомня си и треньорът му в немския тим тогава Норберт Цевун.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар