Елена Кучкова разби сърцето на Любо Ников! Политикът я изхвърли от дома си

Елена Кучкова разби сърцето на Любо Ников! Политикът я изхвърли от дома си
5 (100%) 2 votes

Елена Кучкова не спира да вълнува общественото полезрение на мъжката част от България

Въпреки че мина повече от година от коронясването й за Мис Плеймейт, Елена Кучкова не спира да бъде ухажвана от най-различни мъже. По принцип тя е обвързана с Любо Ников, но изкушението с по-млади господа успя да я победи.

След заснемането на „Кефиш здраво“, попфолк певецът Александър започнал да мисли само за Елена Кучкова. Той бързо разбрал, че тя има приятел, но това не го спряло. Лягал и ставал с мисълта за Ели, която считал за неземна красавица. Многократно се опитвал да я спечели. Първоначално брадърката непрестанно му отказвала, но постепенно чарът на чалга изпълнителя я пленил.

Елена Кучкова съгреши с певеца Александър

Елена Кучкова съгреши с певеца Александър

Любо Ников разбрал за авантюрата на плеймейтката и останал съкрушен и много разочарован, научи Kliuki.bg. Той моментално събрал багажа на младата си любима и я отпратил да си ходи при родителите си. Политикът бил с разбито сърце, тъй като не очаквал, че Елена Кучкова може да му стори това.

Александър обаче не се трогнал от проблемите във връзката на Ели и продължил да я търси. Тя не искала да го вижда вече, тъй като той й коства парите на Любомир Ников. Затова Елена Кучкова правела всичко възможно да си върне любовта на политика, което да я върне и в дома му.

Проблемите между плеймейтката и по-възрастния й възлюбен датират от доста време. Хубавицата отдавна иска сватба, но Любо така и не определи датата. Той й подари пръстен, за който се считаше, че е годежен, но се оказа, че е просто подарък. Може би неяснотата около връзката им е накарала Ели да съгреши с Александър.

„Тя го обича, но понасяше удар след удар, защото той така и не й правеше предложение. Затова да не се чуди много, ако други красавци я пленят.“ – коментират в светските среди.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар