Радина Червенова побеждава по красота колежките си, въпреки че скоро й предстои пенсия!

Невероятно чудо в медийните среди накара мнозина да изпаднат в шок. Оказва се, че 57-годишната Радина Червенова все още е най-привлекателната журналистка в цяла България, поне що се отнася до телевизията, научи Kliuki.bg.

Новинарката е победила в класация на блогър, който запитал формниците - коя е най-красивата жена в българската телевизия. Безапелационно победата отишла при Радина от БНТ, а далеч зад нея останала Вики Петрова от БТВ, която е с 19 години по-млада, но явно това не стига. Тройката се запълва от последното попълнение на Би Ти Ви Лиляна Боянова.

Красотата на Радина Червенова не е тайна за никого. В продължение на десетилетия тя слагаше в малкия си джоб всички колежки от гилдията, но се предполагаше, че младото поколение ще предпочете по-млади дами. Напротив, в челото са все надхвърлили 35 години журналистки, а Радина даже е пред пенсия, както се разчу през последните дни.

[caption id="attachment_339487" align="alignleft" width="300"]Радина Червенова все още е номер 1 в българския телевизионен ефир Радина Червенова все още е номер 1 в българския телевизионен ефир[/caption]

Макар че навърши 57 г. преди около 2 месеца, Радина Червенова не спира да се грижи за тялото си. Тя все още тренира усърдно във фитнеса и следи внимателно какво слага в устата си. Дори мъжът й Коко Каменаров понякога я критикувал, че трябва да не бъде така строга със себе си, но новинарката на БНТ не искала и да чуе, продължавайки с дисциплинирания си начин на живот.

"Радина Червенова се превърна в емблема за новини по телевизията. Чест й прави, че остана вярна на БНТ, а не потърси парите от частните медии като БТВ или Нова ТВ. Дори и сега Радина бие всички по тяло, вижте я само!" - коментира един от интернет потребителите.

Вече четвърто десетилетие българският зрител има възможност да се любува на Радина Червенова. Тя стартира своята шеметна кариера в БНТ в средата на 80-те год. и продължава да радва окото и до днес.