Славена Вътова се оказа, че има траен привкус към лошите момчета

Бившата Мис България Славена Вътова си пада по пандизчии, но най-вече по парите им. Миската, която наскоро роди наследник на задокеанския брокер, 46-годишния Юлиян Цолов е топлела леглото и на друг известен бабаит. Усмихнатата брюнетка, която демонстрира много възпитание и финес като коментатор в студиото на ВИП Брадър се оказа, че е била тайната любовница на Росен Чолов- Чолата, пише HotArena.

Криминалният бос имал особена слабост към моделката и често я канел на тайни срещи. Въпреки че твърдеше, че обича съпругата си Ирена Милянкова й и остава верен, той глезил гаджето си със скъпи подаръци. От актрисата и моделка бандюгата има четири деца, но това изобщо не му пречело да се радва и на прелестите на Славена Вътова, разкриват запознати.

[caption id="attachment_339490" align="alignright" width="300"]Славена Вътова крие тайна любов Славена Вътова крие тайна любов[/caption]

Идилията бързо свършила, щом Чолата беше арестуван и обвинен в търговия на свежа плът и склоняване към упражняване на най-древната професия. След като попаднал трайно зад решетките и сметките му секнаха, Славена Вътова го зарязала и се хванала с друг оборотен пандизчия.

Настоящият й съпруг и баща на детето й е сред най-скандалните търговци на недвижима собственост зад океана. В Америка Юлиян Цолов успял да си присвои един милиард долара от компанията, в която работил като брокер. След което получава четири години в пандела заради дяволъка си, научи и Kluiki.bg.

За голямата измама той лежи по-малко, защото признава пред Федералното бюро за разследване за кражбата и им разкрива как е обрал парите. През 2013 година бившия пандизчия си пристига в родината, като няма право да упражнява брокерската си професия. Което обаче не му пречи да си живее като цар, като има в наличност няколко милиона долара. В момента брокера крадец инвестира в бизнес у нас.

Малко след като се запознава със Славена Вътова, той я прави своя годеница. Преди обаче да роди, екс Мис България добре си оплита кошницата, като вдигна тайна сватба с милионера. Голямото пиршество милионерската съпруга обещала да го остави за по-нататък, когато бебока поотрасне, разкриват нейни приятелки.