Орлин Павлов няколко години се измъчваше от раздялата с Яна Акимова

Днес красивата Яна е омъжена за богаташа Петко Димитров, но имаше време, в което се кълнеше в любов на Орлин Павлов. Красавицата наистина е била влюбена в певеца, но самият характер на брадъра я е накарал да осъзнае, че това не е мъжът за нея.

Оказва се, че Орлин Павлов е човек на мига. Той никога не осмислял последиците от действията си, а правел всичко в името на това, което му диктува сърцето. Парадоксалното тук е, че именно доброто и наивно сърце на певеца става причина Яна да го напусне. Тя не понасяла да гледа как приятелите му се възползват от него. Той им помагал често с пари назаем, а после даже не си ги търсел. Винаги бил готов да помогне, но за негова зла участ всички около него били интересчии. Акимова многократно се опитвала да го вразуми, но напразно.

[caption id="attachment_339495" align="alignleft" width="300"]Яна Акимова не издържа на добрия характер на Орлин Павлов Яна Акимова не издържа на добрия характер на Орлин Павлов[/caption]

"Мисля, че тя така и не преглътна непрестанните заеми, които той даваше на познатите си. Така оставаха по-малко пари за подаръци за нея. Това определено пречеше на връзката им. Яна смяташе, че трябва да помага само на нея, а Орлин помага по принцип на всички, заради което си пати доста често." - споделя източник на Kliuki.bg.

Другият основен проблем във връзката на двамата бил свързан с вдетинеността на Орлин Павлов. Той не спирал да играе на видеоигри и да купонясва с приятели, което Яна считала за поведение на тийнейджър. Тя осъзнала, че за семейство й трябва друг мъж и този мъж се оказа Петко Димитров.

"Оказа се, че Яна обожава да бъде домакиня и майка. Очевидно към това се е стремяла, а с Орлин я нямаше онази сигурност, необходима за едно семейство. Намери я в Петко, който е значително по-богат, но дали е добър колкото Орлин?!" - казва още нашият източник.