Коцето и Надя предизвикаха истински фурор и шашнаха близките си като разкриха най-голямата си тайна!

Обичаното от хиляди семейство на Коцето и Надя предизвика истинска сензация с новината, която съобщи. Не само симпатизантите, а и близките им са ошашавени от чутото, тъй като се оказа, че двамата пазели в дълбока тайна най-важното за тях. А именно, че ще стават родители отново.

Да, този път няма лъжа или преувеличение. Хубавата блондинка Надя наистина е бременна и то вече влиза в петия месец. Развълнуваните родители вече знаят и пола на бъдещото си бебче, което ще бъде момче. Те вече са решили да го кръстят Иван, на името на таткото на Константин.

[caption id="attachment_339499" align="alignright" width="300"]Коцето и Надя Коцето и Надя място не могат да си намерят от вълнение[/caption]

Припомняме, че Коцето и Надя вече имат една прелестна дъщеричка, която се казва Мариана и бе кръстена пък на майката на Константин. Очевидно двамата упорито спазват изконните български традиции, а Надя няма нищо против да угажда на съпруга си в това негово желание.

До момента бременността на Надя протичала сравнително леко като русокоската не страдала толкова и от сутрешното гадене, което я измъчило, докато носела малката Марианка в утробата си. Тя обаче е най-щастлива, че навлизайки в петия месец от бременността си, не е наддала много на тегло и точно това попречило на околните да разкрият тайната им.

"Коцето хвърчи от щастие. Той обожава дъщеричката си, а сега мисълта, че ще си има и момченце, което да възпита и да направи корав и силен мъж, направо му е завъртяла главата. Той отказва много от ангажиментите си, за да е до Надя и да й угажда с каквото поиска. Въпреки че Надето е всичко друго, но не и вечно мрънкаща и искаща жена. Радваме се за тях", коментират едни от най-близките приятели на Надя и Коцето.

Най-развълнувана от всички обаче била щерка им, която умирала от нетърпение да види и гушне братчето си. Всички честитят на семейството и им пожелават да се сдобият с едно наистина здраво и прекрасно бебе.