Николета Лозанова винаги е твърдяла, че щастието е с нея и получава всичко, за което мечтае, но този път "палачинката" се обърна!

Благословена, надарена, прекрасна, ослепителна и късметлийка - това, а и много повече винаги е твърдяла за себе си пловдивчанката с караджовски корени Николета Лозанова. А наистина може да се каже, че в думите й имаше нещо вярно.

Тя без проблем се намъкна в семейството на Валери Божинов и Алисия като го отмъкна под носа й и остави синът им Валерко без баща. А след това направи така, че нейното дете Никол Божинова да получава цялата любов и грижа на татко си, отново за сметка на Валери младши и Алисия.

[caption id="attachment_339504" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова не спира да плаче, но тя е единствената виновна в ситуацията[/caption]

"Палачинката" обаче се обърна, а нещастието, което застигна Николета, е голямо. И то няма нищо общо с развода й с Валери Божинов, процедурата по който вече е задействана. Кошмарът на Николета е, че може да изгуби малката си принцеса Никол - единственото човече на този свят, което тя наистина обича.

Ако това се случи, то вината ще е изцяло на Николета, която разрази поредния чутовен скандал. Оказа се, че Лозанова тези дни е била в Монако, но не на шопинг, а с цели трима мастити бизнесмени. Които й плащали солидни суми срещу... плътски наслади!

Нечувано, брутално, но факт, както се кълнат източниците. Николета Лозанова била в по-тесни и интимни отношения с единия от тримата бизнесмени. Той е от Стара Загора и носи цветистия прякор Свинаря. Въпросният "свинар" вече е прехвърлил 50-те лазарника, а визията му в никакъв случай не можела да се определи като атлетична, но кесията му била щедро развързана за Николета.

След като Валери Божинов я изостави, не минавало и ден, без Лозанова да се тръшка, че няма достатъчно пари, за да задоволява нуждите си. И моментално се заела да "заработва частно". Последните няколко дни тя прекалала в Монако и по-точно в услуга на Свинаря и приятелите му, но подвизите й достигнали до ушите на Валери Божинов.

"Валери е бесен. Него набедиха за женкар и му насадиха на главата куп изневери, а каква се оказа тя?! Този път обаче Николета рискува най-милото си - Никол да й бъде отнета и да остане да живее с баща си. Валери иска това повече от всичко, а съпругата му е съсипана и не спира да реве. Може би чак сега започна да осъзнава какви ги е вършила", коментират източници, близки до водещата на "Папараци".