Фики Стораро пострадал при „трудова злополука”, поне такава е официалната версия

Фики Стораро не можа да избегне това, което от преди месеци му беше предричаха, че ще стане. Мускулестият мачо се появи със счупен нос на мероприятие, видя kliuki.bg.

Новата звезда на Митко Пайнера за една нощ спечели и най-престижната награда в гилдията си, и се превърна в дъвка на медиите за седмици наред. Фики Стораро отиде да се черпи с мама, тате и приятели за получения приз, а се забърка в най-скандалния любовен триъгълник. Пийналите здравно Преслава и Жоро Станоев му лепнаха етикета на сваляч и хората предричаха, че ще яде някъде бой.

Фики Стораро преглътна лесно приказките. Където можа, разказа, че Бирмата бил неуместно ревнив. С Преслава пък били само близки колеги, но тя и мнозина от общите им близки не бяха канени на рождения му ден – явно по съвет на мама.

Мина още малко време, в което кака си намери ново гадже, а ревнивия – нова, която да тормози. Фики Стораро обаче го застигна провидение! Хубавецът се появи насинен и със счупен нос в кръчма и позира пред фотоапаратите, без да му дреме!

Фики Стораро блесна в новата си форма в сърцето на Студентски град. Раните му очевидно са сериозни и болезнени. Младият певец твърди, че пострадал при удар с някакъв прозорец. Хората не му повярваха много, но от фирмата му се погрижиха да потвърдят версията му. Фики-ранен Случило се в студио, което снимал новото си видео. Замисълът на сценариста бил да си удари главата в прозрачна плоскост. Вместо да изиграе каскадата както го посъветвали сценаристите, младокът вкарал повече ентусиазъм в ролята. И така – вместо да се превъплъти в ролята на страдащ герой, пролял обилно количество кръв и много го боляло. Разбитият нос бил лекуван от специалисти в „Пирогов”, но самочувствието на най-оборотния в „Пайнер” се сринало.

Вярно, обикаля с приятели по кръчмите, но отложил две участия в провинцията. Фики Стораро има цял отряд луди фенки и държал да се показва пред тях в идеална форма.