Гери и Георги ог "Женени от пръв поглед" разтърсиха близките си с решението, което те категорично определиха за ненормално!

И последният зрител на "Женени от пръв поглед" вече знае как се развиха отношенията на Гери и Георги само броени дни след "съдбовния" им брак. Двамата обявиха пред всички липсата на каквато и да е любов помежду си и то навръх Деня на влюбените. Нито красотата на Стария Несебър, нито фактът, че са "наблюдавани" от камерите на шоуто успяха да ги накарат да продължат с лицемерието.

"С това ще запомня този Свети Валентин. С това, че точно на този ден с моята половинка и законна съпруга осъзнахме, че няма любов между нас", заяви откровено Георги Веселинов, а партньорката му Гергана Капзамалова го обвини в двуличие и неадекватно поведение - за пореден път.

[caption id="attachment_339512" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Гери и Георги от култовото вече "Женени от пръв поглед" направиха абсурдното[/caption]

Всичко това и най-вече скоропостижният им развод в края на "Женени от пръв поглед" накара близките им да се хванат за главите и да ги обявят за ненормални, когато научиха какво са решили и какви ги вършат чадата им.

Оказа се, че Гергана Капзамалова и Георги Веселинов заровили томахавките от времето на брака си и се отдали на "ергенски удоволствия". Двамата вече се виждали на няколко пъти, за да си поиграят и намачкат чаршафите. Това разкриха шокирани познати на софтуерния специалист.

"Очевидно бе, че от тези двамата семейство няма да излезе. Но също толкова очевидно е, че се привличат един друг чисто физически. Това и Гери, и Георги го признаха дори в самото предаване. Изведнъж от нещастно женени, се превърнаха в щастливи любовници", разказва дългогодишен авер на Георги Веселинов.

Далеч не толкова спокойно обаче приели вестта родителите на Гери и Георги, които с право обявили отрочетата си за неадекватни. Майката на Веселинов едва не го напердашила за това какви ги върши. "Да бяхте останали заедно като нормални хора, а то какво?! Ти луд ли си?! Намери си най-сетне едно свястно момиче и си седни на Д-то, че за резил станахте и двамата", набивала канчето на Георги родителката му.

Колкото до Гери от "Женени от пръв поглед", тя поддържала становището си, че е свободна към момента жена и смята да продължи да живее и да се забавлява така, както намери за добре.