Николай Бареков се забърка в пореден скандал с гореща фолкпевица и откраднат телефон

Николай Бареков от вчера трябва да дава нови обяснения на половинката си Мария, заради откраднат телефон. Името му непрекъснато е спрягано с разни моделки и оборотни мадами, но вече нагази и във фолка.

Вчера гръмна поредния горещ компромат около фолкпевица. След „онова” видео, което изстреля кариерата на Галена до небесата, и пайнерката Роксана лъсна „по парфюм” в онлайн-изданията, видя kliuki.bg.

Вярно, любимата на Гальо Вафлата тогава беше необвързана, а „операторът” на клипчето й беше Мистър България. Протежето на Ивана обаче има за какво да се разстройва. Тя е майка на пораснал син, омъжена, а компроматът я забърка с не кой и да е, а с най-скандалният политик в последно време. barekov_roksana Николай Бареков я спонсорирал, забременил я и за капак я фотографирал като за корица на мъжко списание. Роксана прие на нож грозната клюка и побърза да потуши скандала. Певицата бързо написа във Фейсбук:

„Обръщам се към всички мой фенове и всички медии в България във връзка с долнопробната статия излязла за мен. Това е поредната гнусна лъжа с цел уронване на имиджа ми, защото явно съм неудобна за някой или някой е взел на мой гръб някой и друг мизерен лев. Очаквайте моя отговор в интервюто, което дадох за списание Блясък .”

За светското списание певицата разкри каква е истината за палавите кадри. Не Николай Бареков, а собствения й съпруг я снимал в семейната им спалня. Мъжът й страшно я харесал с необичайно къдрава прическа и пожелал да запази спомена за въпросната вечер. Думите й се потвърждават от факта, че на нощното шкафче е поставена снима от сватбения й ден.

Чернобелият кадър пък бил дело на гримьорката й, която пък я снимала с телефона си. Както често се случва обаче, апаратът бил откраднат и така твърде личните снимки се оказали обществено достояние.

Роксана пострада по примера не само на Галена. Преди години Десислава си подари горещи селфита от хотелска стая и пак телефонът й попадна в злонамерени хора.

Протежето на Ивана очевидно приема историята много зле, но феновете й я утешават. На снимките изглежда повече от добре и абсолютно не трябвало да се притеснява. Николай Бареков пък се ожали, че ставал жертва на непрекъснат тормоз заради нескончаемите си политически амбиции.