Ирина и Иван дадоха ново начало на семейния си живот, с парите, които Опусума спечели от новите си проекти

Ирина и Иван отглеждат почти като младоженци своето първо общо бебе. Влюбените телевизионери се нанесли в нов палат в престижен столичен квартал, научи kliuki.bg.

Стресът от преместването на багаж и отглеждането на новородено поразредили не просто с помощници, но и като изпратили за малко баткото и каката при бившия на Тенчева. Ава и без това живее основно при майка си и посещава бебе Самуил само през уикендите.

Борбата с безсънието, мръсните памперси и коликите на малкия принц протича в огромна къща в сърцето на един от най-баровските квартали в София, разказват от HotArena!

Oпocyмa и Голямата му любов са избрали за красивото си ново начало истински палат от три етажа. Голямата фамилия вече е сред съседите на куп знаменитости като бившия премиер Костов в „Драгалевции”.

Любопитното е, че Ирина и Ивaн са новодомци, но не и собственици. По западен маниер двамата се освободили от ангажименти като данъци, такси и неудобства, а са избрали да живеят под наем. Не че нямали възможност, но повече им допадала идеята да не инвестират готови средства в тухли и обзавеждане. ivan-i-irina В Къщата, където живяха досега, наемодателите им искали по 4 000 лeвa нa мeceц, според хора от фирмата на семейството, сегашният собственик бил далеч по-отстъпчив. Двамата нямали проблем с парите, дори – напротив! Откакто Опосуми, гаджета и колектив се завърнали в ефира на БиТиВи се радвали на сърдечно посрещане и зелена светлина да реализират всеки свой проект. Съвсем скоро ще стартира тяхното реалити „Фермата”, което да върне телевизията на челни позиции и да напълни сметките на продуцентите.

Преди стартът на предаването работата не е за подценяване, но екипът на Иван и Андрей е изпитан в приготовленията на успешни и дълги проекти. Междувременно младите родители се радвали на тяхното ново щастие. Двамата се чувствали благословени от кроткото бебе и се радвали. Допълнителен бонус за Ирина и Иван било, че освен успех, много деца и нов дом, най-после постигнали хармонични отношения с бившите си половинки.