Християн Гущеров се оказа приклещен в същия капан на Мария, от който, за щастие успя да се измъкне Димитър Андонов!

Черни дни се задават за госпожа Мария Гущерова. Облаците над главата й се сгъстиха внезапно, когато съпругът й Християн Гущеров научи най-пазената от нея тайна. Разкритието на "Мечо" е случайно, но за това пък по-скандално от всичко досега.

Милионерският син, наследник на олигарха Добромир Гущеров, разбра истинската причина, поради която бившият на Мария - Митко Андонов не иска и да чуе за нея. Двамата се разведоха отдавна, но оттогава насам, срещите на хотелиера са единствено и само с малката му дъщеря Марая. А Мария е персона нон грата в настоящия му живот.

[caption id="attachment_339525" align="alignright" width="300"]Мария Мария се оказа болезнено ревнива, а Гущеров осъзна, че вече е в капана[/caption]

"Право са го казали хората, че нищо скрито не остава. Хриси в момента е бесен, защото осъзна, че е приклещен в същия капан, в който е бил и Димитър Андонов, пък макар и с по-лека тяга - поне засега", коментират близки до пълничкия съпруг на Мара Отварачката.

Оказа се, че общи бизнес познати на Гущеров и Андонов разказали на Християн неща, от които косъмът му настръхнал. А именно истината за болезнената ревност и чувство за собственост на Мария. Певицата почти ежедневно тормозела бившия си мъж като го проверявала за изневери по най-унизителния и брутален начин.

Всеки път, когато Митко Андонов се връщал от командировка или бизнес среща, Мария го спирала на вратата и го карала със скандал да си свали гащите. След това клякала пред него и го душела като куче - за да провери дали не й мирише на предпазни средства, камо ли на чужда жена.

"Нечувано унижение беше всичко това, но лошото е, че се повтаряше по няколко пъти седмично. Това е истинската причина Митко Андонов да се отчужди от Мария дотам, че да не може да я понася. Тя обаче от скоро започна да прилага подобни мурафети и на Християн", разказват източниците.

Разбира се, за момента поне, Мария не е стигала до крайността да кара Гущеров да си сваля гащите, но вече на няколко пъти му вдигала чутовни скандали за негови вечерни закъснения. Въпреки благия си нрав, Християн Гущеров започнал зверски да се изнервя, а след разкритието за миналото и навиците на благоверната си, съвсем побеснял. Как ли ще се развият отношенията им оттук насетне?!