Пресата гръмна: Най-голямата мечта на Слави Трифонов стана факт! (вече се бе отказал – сензационни разкрития)

Пресата гръмна: Най-голямата мечта на Слави Трифонов стана факт! (вече се бе отказал – сензационни разкрития)
4.3 (85%) 4 votes

Слави Трифонов днес е най-щастливият мъж в целия свят, съдбата го възнагради!

Сензационна новина взриви медиите днес и е на път да стане събитието на годината. Защото касае най-популярния човек у нас, а именно Слави Трифонов. Дългия бе връхлетян от истинско чудо и то точно, когато вече беше престанал да се надява и изобщо да мечтае за него.

Казано накратко – Слави Трифонов ще става баща! Невероятно, но самата истина, според служители на шоумена, които разкриха голямата му тайна. А тя, разбира се, има продължение.

Слави Трифонов

Слави Трифонов най-после сбъдна вечната си мечта да стане татко

Оказа се, че Слави Трифонов и Мартина Огнянова изобщо не са се разделяли. Скъсването им и прословутата й връзка с боксьора Коко Колев е било опашата лъжа, измислена от самата нея и Слави. Целта на целия този цирк е пресата най-после да ги остави на спокойствие и да могат спокойно да се насладят на месеците бременност на балерината.

„Коко Колев и Мартина се познават от няколко години. Слави също се познава с него и двамата са в нормални отношения на просто познати. Не са били съперници и Коко не е имал нещо повече с Мартина от обучението и съвместните им тренировки. Той обаче се оказа удобен за филма, който измислиха, когато разбраха, че Мартина е бременна. Слави е бащата на това дете, без значение какво ще се изфабрикува утре от клюкарите“, разкриват повече от ексклузивно източници, близки до шоумена.

Към днешна дата Мартина Огнянова живее спокойно в общия си дом със Слави Трифонов като избягва да се показва сред хората, защото бременността вече й личи. А Дългия прави всичко, за да й спести неприятностите и хорските одумки, затова доскоро единствените хора, които били наясно със случващото се, са Годжи и верният му Евгени Димитров – Маестрото.

„Разбира се, нищо не остава скрито завинаги. Новината гръмна и се надяваме само хората да не я превърнат в поредния огромен панаир, свързан със Слави Трифонов. Но и така да стане, няма значение. Важното е, че най-накрая ще има щастието да стане баща“, радват се приближените му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Пресата гръмна: Най-голямата мечта на Слави Трифонов стана факт! (вече се бе отказал – сензационни разкрития)”

  1. 122

    апр. 22. 2015

    Ако е така да му е честито, нека се раждат БЪЛГАРЧЕТА,че циганорите ни превземат с всеки изминал ден.

Добавете коментар