Ирина Тенчева е съсипана от грижите по малкото си бебе

Много майки се оплакват, че не им остава никакво време за лично ползване, а всичко заминава по грижите за бебето им. Положението с Ирина Тенчева не е много по-различно. Освен че няма свободата, на която е свикнала, жената на Иван била вече и доста зле физически. Тя почти не спяла нощем, а само дремвала по 1-2 часа през денем. Това я състарявало особено много и я карало да се чувства доста отпаднала и негодна за нищо.

[caption id="attachment_339535" align="alignright" width="300"]Ето така изглежда Ирина Тенчева в момента - изтощена до болка Ето така изглежда Ирина Тенчева в момента - изтощена до болка[/caption]

"Откакто е родила, Ирина изкара няколко грипа на крак. Това буквално я съсипа физически и я изтощи емоционално. Няма желание за абсолютно нищо извън вкъщи. Нито се вижда с приятелки, нито следи светските новини. А преди редовно правеше тези неща." - коментират познатите на Тенчева.

Иван Христов пък се чувствал потърпевш от цялата тази ситуация, понеже нощем очаквал ласките на жена си, както бил свикнал, но тя била толкова уморена, че изобщо не му обръщала внимание, а и покрай нощните ставания гледала да поспи колкото се може повече в промеждутъците. Продуцентът на "Папараци" обаче негодувал сериозно, че не му обръщат нужното внимание в леглото, разкриват доверени източници.

"В крайна сметка Ванката издържа семейството и е нормално да иска някакво възнаграждение. Те са влюбени, но напоследък Ирина не му обръща грам внимание. Всичко отива за Самуил. Трябва да се съобрази малко, че така не може. Мъжът си има определени нужди." - коментират приятелите на Иван.

Ирина Тенчева все пак била доволна, че мъжът й не е от тези, които не помагат за бебето си. Христов винаги си играел с него и често го извеждал на разходка. Ирина също излизала с тях, но понякога се срамувала да го кърми навън и затова проваляла разходките, прибирайки всички у дома, научи Kliuki.bg. Доказателство за грижовността на тв продуцента е и новият палат, който осигури на семейството си, за да могат всички заедно да живеят удобно и уютно, както писахме по-рано.