Луиза Григорова скочи на „Папараци”

Актрисата Луиза Григорова не може да прости на Николета Лозанова. Младата актриса буквално е пощуряла от камерите на „Папараци”, които я уловили да се разхожда под ръка с новия й любим. Тя желаеше тази връзка да остане далеч от любопитните погледи и светлината на прожекторите, но таблоида направи невъзможна тази нейна мечта, пише HotArena. Именно от „Папараци” тръгна сочната клюка, че Луиза Григорова и режисьора Мартин Макариев са гаджета. Двамата имат гореща свалка от няколко месеца, но засега успяваха да я запазят в тайна.

Режисьорът отдавна бе спряган за любовник на друга нейна, по-възрастна колежка Елена Петрова. Луиза и Мартин се запознали по време на снимките на сериала „Стъклен дом”, но тогава той още мачкал чаршафите с къдрокосата хубавица, която в момента е жури в шоуто „И аз го мога”. Искрата между Мартин Макариев и бившата на Явор Бахаров пламнала в последните месеци от снимките. Но случилото се между тях ги прави много щастливи, твърдят близки от арт гилдията.

[caption id="attachment_339549" align="alignright" width="300"]Луиза Григорова е бясна на Николета заради това Луиза Григорова е бясна на Николета заради това[/caption]

Един от най-оборотните режисьори в момента, който топли леглото на Луиза Григорова беше голямата слабост на красивата Елена Петрова, разкриват познати на къдрокосата актриса. Именно Мартин Макариев бил причината Елена и богатия й гръцки съпруг да се разделят. Двамата с режисьора се срещали по разни долнопробни хотелчета, но милионера разбрал и бързо натирил неверната си съпруга.

Мартин пък издейлствал роля на любовницата си в режисирания от него филм „Вила Роза”. Но след като си паднал по доста по-младата й колежка, шавливеца скъсал с Елена само с един есемес, върви упорития слух. Къдрокоската обаче все още не може да го прежали и ближе рани, тревожат се нейните приятелки, разбра и Kluiki.bg. Но досега нещата били скрити-покрити и малко хора знаели за тайната любов на Мартин и новото му гадже.

Затова Луиза Григорова била бясна на камерите на „Папараци” и сипела хули по адрес на плеймейтката. Любимият й мъж обаче само се забавлявал от скандалната популярност и съветвал гаджето си да се наслаждава на връзката им.