Истината изплува и тя не е изобщо приятна за певицата Глория!

Тайната на Глория е разкрита. Цели 3 години тя залъгваше всички у нас, че има пълноценна връзка с композитор от Сърбия, но истината е, че тази любов по-скоро я е сломила психически, отколкото да й е дала нещо хубаво.

Мнозина се чудиха защо Глория скъса със сърбина в края на миналата година. Оказва се, че причината е твърде жестока. Композиторът всъщност е бил женен и не само това, не е лъгал нашата фолк дива в продължение на години, научи Kliuki.bg. Двамата се виждаха само при участия на единия или другия в България или Сърбия и е било доста лесно той да подлъже певицата за живота си.

[caption id="attachment_339554" align="alignright" width="300"]Глория все още е съсипана от лъжата на последния й възлюбен... Глория все още е съсипана от лъжата на последния й възлюбен...[/caption]

В мига, в който Глория узнала за съпругата и децата му, решила да прекрати всякакъв контакт с него. Тя разбрала случайно, когато нейни познати са й казали, че във Фейсбук пишело, че е женен. Тогава тя го попитала и цялата истина лъснала.

Всичко това е причината Глория да е в ужасно настроение от началото на годината. Тя издебвала, когато Симона не е у дома, за да се разтовари, плачейки. Мъката на примата била наистина огромна, понеже сърбинът я залъгвал, че ще се оженят, даже я убеждавал да имат бебе. Всичко обаче се оказало лъжа и в ролята на излъганата се озовала именно Глория.

"Помня, че крояха планове за обща песен. Той й обещаваше велика кариера в Сърбия, без да поясни, че има семейство там. Очевидно просто е искал да се забавлява, когато идва в България. За нея обаче това беше истинска любов." - коментира близка на Глория.

Певицата упорито крие целия си личен свят, но през годините така и не успя да го опази напълно. Популяризирането на щерка й Симона изкара личния живот на майка й още повече на показ, както и разводът й с Илия Загоров преди това.