Красивата чаровница Деси Слава е искала едни други отношения с Михаил, но не се е получило!

Певицата Деси Слава даде първото си телевизионно интервю след завръщането си в "Пайнер". Красавицата сподели в "Автограф" интересни неща от личния си живот, видя Kliuki.bg. Оказва се, че отношенията й с Михаил, който е бащата на единствения й син, не са никак приятни. Двамата се опитвали от години да бъдат приятели, но все не ставало, защото между тях продължавал да тлее странен конфликт.

[caption id="attachment_339559" align="alignright" width="300"]Деси Слава разкри своята огромна болка в живота Деси Слава разкри своята огромна болка в живота[/caption]

"Все си мислех, че в името на детето ще успеем да поддържаме едни приятелски и добри отношения. Това обаче не става. Винаги се намира нещо, за което някой от двама ни да се заяде, да не му се понрави. Убедих се, че не можем да бъдем приятели, което е много жалко. С Майки все пак си говорят по скайп и това е хубаво." - каза Деси Слава в ефира на Планета ТВ.

Отношенията между певицата и бащата на сина й винаги са били обтегнати. Преди няколко години обаче блондинката по-остро нападаше Михаил. В едно интервю от 2013 г. тя го бе нарекла "неудачник", който не можел да се грижи за себе си. Сега Деси беше далеч по-мека, споделяйки че той работи и се развива в чужбина и поясни, че е в европейска страна, но не каза коя точно.

От думите на Деси Слава пролича една голяма болка. Болка от това, че Майки нямаше нормално детство, а се налага да вижда баща си само в интернет. Певицата винаги е твърдяла, че желае истинско семейство, в което се събужда до любимия си мъж, а детето им идва при тях в леглото на сутринта. Това така и не бе осъществено, а остана като една мечта на фолк дивата. Мечта, която явно ще си остане вечна за нея.