Константин не смята да потъва само в памперси и въртене на кръчми, още не е прежалил мястото си на любимец №1

Константин едва вчера потвърди, че чака щъркелът за втори път да навести семейството му, а вече се стяга да разгорещява младите майки по площадките!

Певецът, който само преди броени месеци почти обяви оттеглянето си, днес е запял друга песен, видя kliuki.bg. Уж щеше да минимализира участия, уж щеше да се съсредоточи върху семейството и бизнеса, а не можа да преглътне факта, че се го детронирали.

Младият Фики Стораро още с дебюта си му отне къде-що можа – и в пеенето, и в сърцата на фенките. Синчето на колегата Тони стана и Певец на годината, и е най-горещото парче в „Пайнер”. Константин може да мрънка, че е верен, но бройките на Фики застрашително се увеличиха и уязвиха мъжкото му его.

За целта засили напъните във фитнеса и вече самият му личен треньор се хвали с постиженията му във Фейсбук. Както е тръгнало, Константин може и да не го докара до релефа на Фики, но може да се хвали, че има премиерско хоби. За жалост на бременната му съпруга обаче, певецът не се занимава само с подобни благопристойни мъжки занимания. konstantin Надето обяви във Фейсбук, че ще го пуска вече срещу Оправдателна бележка: nadeto Документът постановява, че законният й другар в определеното време е бил в компанията на честни и почтени мъже, с които имали занимания, ненакърняващи семейната й чест. Хубавото Наде само се безпокои, че мъжът й го докарва от релеф, но няма как да й представи набор от надеждни свидетели.

На младия татко обаче май не му дреме. Вързал си госпожа юристката с две деца и му остава да върне старата си ергенска слава. Ето как Константин се кани да спира дъха на майчетата по площадките:

Моите състезатели... 180 кг. А сме само в началото с KONSTANTIN.

Posted by Slavi Goranchovski on 22 април 2015 г.