Кубрат Пулев се оказа принуден да вземе едно от най-тежките решения в живота си досега!

Шампионът Кубрат Пулев преживява едни от най-лошите си дни. Той бе принуден да вземе страшно тежко решение, може би най-тежкото до момента в живота си. Като истински мъж обаче Кобрата бил категоричен, че ще го направи, каквото и да му коства това за в бъдеще, разкриха близки до боксьора.

Болката на Кубрат Пулев е голяма, защото по всяка вероятност той ще се раздели завинаги с дългогодишната си любима Андреа. Връзката помежду им винаги е изглеждала перфектна и безоблачна, но истината е коренно различна. През последните месеци Кубрат и Андреа имали много проблеми и неизказани думи един към друг.

[caption id="attachment_339587" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев осъзна, благодарение на брат си, че обича Андреа, но двамата се разминават[/caption]

Най-големият от тях е желанието на Кобрата да сключи официален брак с певицата и двамата да имат дете. Според Кубрат моментът бил повече от подходящ, но Андреа продължавала да клинчи и да се дърпа, улисана в славата и кариерата си.

Разбира се, не това е основната причина за тежкото решение на Кубрат Пулев, а другият му най-близък човек - брат му Тервел. Тервел Пулев никога не се е разбирал с Андреа. Той буквално ненавиждал пайнерката още от началото на връзката й с Кубрат и винаги намирал начин да я злепостави пред него, когато са само двамата. Сега Тервел видял най-удобния момент, за да убеди брат си да скъса с нея.

"Тервел много говори на Кубрат през изминалата седмица. Двамата бяха постоянно заедно и Тервел успя да го накара да разбере, че Андреа не е жената за него. Да, за гадже става - да я показва и да се фука с нея. За съпруга и майка на децата му обаче, той се нуждае от далеч по-стойностен човек. Тервел е категоричен в мнението си и дори убеди брат си, че брак с Андреа би попречил на имиджа му в кариерата занапред. Дори врагът му Владимир Кличко си взе класна жена в лицето на Хейдън Панетиър, а той какво - ще се излага със силиконова кукла", разказват източници, близки до обкръжението на Кобрата.

В крайна сметка намерението на Тервел Пулев се увенчало с успех, защото самият Кубрат Пулев отдавна мислел по същия начин. Заради любовта си към Андреа обаче се стремил винаги да пъди тези мисли от главата си, докато не дошъл моментът, в който да няма друг избор.

"Кобрата осъзна, че вече трябва да вземе най-важното решение в живота си и да продължи напред. А, когато Тервел му заяви, че никога няма да приеме брака му с Андреа, той предпочете брат си. Много хора на негово място биха направили същото, колкото и да им е тежко след това", коментират източниците.