Кубрат Пулев взе тежко решение, прощава се с най-милото си! (шампионът съкрушен, но няма избор)

Кубрат Пулев взе тежко решение, прощава се с най-милото си! (шампионът съкрушен, но няма избор)
4.6 (92%) 5 votes

Кубрат Пулев се оказа принуден да вземе едно от най-тежките решения в живота си досега!

Шампионът Кубрат Пулев преживява едни от най-лошите си дни. Той бе принуден да вземе страшно тежко решение, може би най-тежкото до момента в живота си. Като истински мъж обаче Кобрата бил категоричен, че ще го направи, каквото и да му коства това за в бъдеще, разкриха близки до боксьора.

Болката на Кубрат Пулев е голяма, защото по всяка вероятност той ще се раздели завинаги с дългогодишната си любима Андреа. Връзката помежду им винаги е изглеждала перфектна и безоблачна, но истината е коренно различна. През последните месеци Кубрат и Андреа имали много проблеми и неизказани думи един към друг.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев осъзна, благодарение на брат си, че обича Андреа, но двамата се разминават

Най-големият от тях е желанието на Кобрата да сключи официален брак с певицата и двамата да имат дете. Според Кубрат моментът бил повече от подходящ, но Андреа продължавала да клинчи и да се дърпа, улисана в славата и кариерата си.

Разбира се, не това е основната причина за тежкото решение на Кубрат Пулев, а другият му най-близък човек – брат му Тервел. Тервел Пулев никога не се е разбирал с Андреа. Той буквално ненавиждал пайнерката още от началото на връзката й с Кубрат и винаги намирал начин да я злепостави пред него, когато са само двамата. Сега Тервел видял най-удобния момент, за да убеди брат си да скъса с нея.

„Тервел много говори на Кубрат през изминалата седмица. Двамата бяха постоянно заедно и Тервел успя да го накара да разбере, че Андреа не е жената за него. Да, за гадже става – да я показва и да се фука с нея. За съпруга и майка на децата му обаче, той се нуждае от далеч по-стойностен човек. Тервел е категоричен в мнението си и дори убеди брат си, че брак с Андреа би попречил на имиджа му в кариерата занапред. Дори врагът му Владимир Кличко си взе класна жена в лицето на Хейдън Панетиър, а той какво – ще се излага със силиконова кукла“, разказват източници, близки до обкръжението на Кобрата.

В крайна сметка намерението на Тервел Пулев се увенчало с успех, защото самият Кубрат Пулев отдавна мислел по същия начин. Заради любовта си към Андреа обаче се стремил винаги да пъди тези мисли от главата си, докато не дошъл моментът, в който да няма друг избор.

„Кобрата осъзна, че вече трябва да вземе най-важното решение в живота си и да продължи напред. А, когато Тервел му заяви, че никога няма да приеме брака му с Андреа, той предпочете брат си. Много хора на негово място биха направили същото, колкото и да им е тежко след това“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Кубрат Пулев взе тежко решение, прощава се с най-милото си! (шампионът съкрушен, но няма избор)”

 1. Sonia Dimitrova

  апр. 24. 2015

  много правилно решение ,тя не те заслужава

 2. Sonia Dimitrova

  апр. 24. 2015

  много правилно решение ,тя не те заслужава

 3. k.po

  апр. 24. 2015

  ПАЧАВРА КУРВЕНСКА САМО ЛЪЖЕ МОМЧЕТО ДА Я ЗАЧУКА И ДА СИ ВЗЕМЕ СВЕСТНА ЖЕНА-АНДРЕА СИГУРНО СИ ЧАКА РЕД ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ КОКО ДИНЕВ-НЕРЕЗА.

Добавете коментар