Светлана и Стефан от гледаното "Женени от пръв поглед" се изправиха заедно пред голяма болка, след като той изгуби верния си приятел!

Скръб и мъка настъпи за една от двойките в "Женени от пръв поглед". Това са симпатичните на мнозина Светлана и Стефан, които малко след сватбата си бяха изправени пред голяма болка. Мъката е изцяло на Стефан Каръбски, който изгуби най-скъпия си приятел, но Светла продължава да бъде до него.

Самият Стефан Каръбски с печал съобщи в своята си страница във Фейсбук, че се е простил с най-верния си приятел от много години - любимото му куче. "Почивай в мир", написа младият мъж в профила си над снимката на своя красавец и пророни сълзи в негова памет. А приятелите му моментално го затрупаха със съболезнования и мили думи.

[caption id="attachment_339591" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Стефан от "Женени от пръв поглед" скърби много за приятеля си[/caption]

"За някои може и да е пресилено, че Стефан толкова скърби по едно животно и го оплаква, сякаш е човек, но само тези, които имат кучета за домашни любимци, ще го разберат. Защото много хора досега са го предавали в живота, но само четириногият му приятел е бил винаги верен и предан. Стефо наистина много се мъчи от смъртта му и добре, че Светлето е неговият светъл лъч в този момент", разкриват близки познати на Стефан Каръбски от рейтинговото "Женени от пръв поглед".

Припомняме, че още, когато Светлана и Стефан отидоха да живеят в неговата къща, той откровено призна на булката си, че неговите кучета са неговата най-голяма радост и нищо, и никой няма да го убеди да се откаже от тях.

[caption id="attachment_339592" align="aligncenter" width="300"]Тази снимка публикува Стефан Каръбски в памет на другаря си Тази снимка публикува Стефан Каръбски в памет на другаря си[/caption]

Разговорът бе по повод на огромния страх на Светлана Кирова от кучетата, който тя сподели на съпруга си още по време на готиния им меден месец в прекрасна Малта. "Това е единственото, дето може да ни раздели. За всичко друго се разбираме просто перфектно", заяви тогава Стефан пред камерите на "Женени от пръв поглед".

Очевидно обаче любовта между Светлана и Стефан се оказа по-силна от страха и фобиите, тъй като към днешна дата младоженката вече била на ти с животните и започвала да гледа на тях с очите на половинката си.

"Жалко е, че Стефан изгуби страхотното си куче, но нека това да е най-голямото му зло! Дано оттук нататък да бъде много щастлив със Светлана и животът им да е като песен, той го заслужава", пожелават му приятелите.