Глория жестоко е разсърдила Симона

Поп фолк дивата Глория е дотегнала безкрайно на щерка си Симона Загорова. Момичето, което тази година ще е абитуриентка е бясна на известната си родителка. Тя не й давала мира и я държала изкъсо, на сиджимка като кученце. На всичкото отгоре Глория властно се разпореждала с нея и изисквала строга дисциплина и подчинение, пише HotArena.

Глория така додеяла на щерка си, че тя бясно обещала да й го върне тъпкано. Амбициозната майка следяля като цербер дали дъщеря й се храни с тежки и мазни храни, и дали пие газирано. Тя не искала Симона да качва излишни килца точно преди бала и заради това двете непрекъснато се джавкали, твърдят близки до тях.

Припомняме, че преди време Глория изпрати дъщеря си при известната диетоложка д-р Емилова, за да отслабне. Симона упорито се дърпаше, но майка й победи и тя се съгласи, но не остана дълго там, припомни Kluiki.bg. Сега колкото наближава бала й, майка й направо се е вманиачила и не може да се стои покрай нея, непрекъснато роптаела Симона в училище, пред съучениците си.

[caption id="attachment_339595" align="alignright" width="300"]Глория издевателства над Симона Глория издевателства над Симона[/caption]

Глория се месела не само за храната й, но непрекъснато я натискала да ходи на солфеж, на уроци по пиано, както и на уроци по английски език. Когато не залягала над учебниците си, Симона ходела с Глория в студиото, за да записват заедно песни.

Тя не оставяла наследницата си на мира, а искала от нея да инвестира времето си в учене и подготовка за бъдещото си музикално образование, а не да се шляе безцелно с приятелки по дискотеки и кафенета.

Тези безконечни забрани принуждавали Симона все повече да изригва и постоянно да се кара с властната си майка. В редките случаи, когато се откопчвала от задълженията си, Симона разпалено се заричала, че ще стане продавачка в магазин и така ще се отърве от тормоза на Глория.