Иван и Андрей жертва на подигравки от футболни фенове

Снощното гостуване на Иван Андрей в студиото на Шампионската лига им донесе един куп подигравки. Продуцентите на "Папараци" се изложиха тотално с неадекватни изказвания на тема футбол. И двамата винаги са твърдели, че са почитатели на най-популярната игра, но снощи не се представиха като такива, поне не като разбиращи от футбол почитатели, видя Kliuki.bg.

"Тия двамата кой ги пусна да коментират футбол? Те изобщо не са следели последните тенденции и не знаят какво се случва. Италианските отбори били слаби, да погледнат тази година дали са слаби." - пише възмутен футболен фен.

[caption id="attachment_339605" align="alignright" width="300"]Иван и Андрей вбесиха футболните фенове Иван и Андрей вбесиха футболните фенове[/caption]

Иван и Андрей по принцип са почитатели на родния Левски (София), но първият симпатизира много и на Реал (Мадрид). Арнаудов даже леко се заяде с Христов, твърдейки че не може един фен да бъде такъв на два отбора.

Некомпетентността на Иван и Андрей предизвика куп негодувания най-вече у феновете на Ювентус, тъй като те изкараха отбора не много силен, омаловажавайки цялото първенство на Италия, където "Старата госпожа" господства от години.

"Не знам кой ги излъга тия двамата, че Ювентус не е сред фаворитите, но ще си изпатят жестоко. Друг път не пускайте такива недоразумения да коментират в студиото, че ставате смешни." - пише друг интернет потребител.

Иван и Андрей от дълго време не са харесвани от доста хора и това е най-вече заради мнението си, което изразяват често твърде крайно. Доказателство са думите на Арнаудов, че Серия "А" запада, при положение че в евротурнирите са останали все още цели три отбора от Ботуша.

По думите на Иван и Андрей си личеше, че и двамата вече не гледат много често футбол. Най-вероятно нямат време за него. Христов има малко бебе у дома, а Арнаудов е зает да върти любов с Бориса Тютюнджиева. Новото предаване "Фермата" ще намали още повече времето им за футбол.