Чувствителната и кротка Елена Паришева не спира да плаче заради Ивелин Попов - Попето!

Позалязлата звезда на "Пайнер" Елена Паришева се намира в тежка криза по вина на любимия си Ивелин Попов. Футболистът, когото всички наричат Попето, нарани жестоко блондинката. Това разкриха близки до семейството им.

Като казваме "позалязлата" певица, припомняме, че Елена Паришева се радваше на добра кариера и завидни участия по поп фолк клубовете преди няколко години, когато стартира и любовта й с Попето. В името на половинката си обаче, а после и на бременността и детето им, Елена Паришева направи огромна жертва и доброволно заряза работата, която обожаваше.

[caption id="attachment_339609" align="alignright" width="300"]Ивелин Попов Ивелин Попов се държи като господар с кротката Елена Паришева[/caption]

Днес тя бе на върха на радостта и очакваше с нетърпение появата на новия си дует с Мария, чиито видеоклип излезе преди броени дни. Вълнението й обаче се превърна в реки от сълзи, защото се оказа, че във видеото Елена Паришева почти не присъства, а е снимана единствено Мария Гущерова.

Причината - изричната забрана на Попето жена му да се връща към кариерата си и отново да се показва пред света. Ивелин Попов вдигнал нечовешки скандал на кротката Елена Паришева, която дума не успяла да обели, а само плачела, разказват близки до изпълнителката.

Това обаче не е всичко. Наглостта на Ивелин Попов стигнала дотам, че само ден, след като забранил на Елена да продължи работата си, той си грабнал чукалата и отишъл в един от нощните клубове на столицата, където с трима приятели събрали очите на посетителите.

"Няма накова нахалство. Попето се напил като идиот в дискотеката, след което нацелувал две от танцьорките на заведението. Сещате се кой първи научи за "подвига" му, нали - самата Елена. Но така е, като винаги и за всичко си е мълчала и преглъщала. Ивелин й се качи на главата", коментират близки на блондинката.

Лошото обаче е, че макар и тъжна, и разплакана, Елена Паришева отново била готова да преглътне болката, причинена й от единствения мъж, когото е обичала и да продължи да търпи. Макар че не се сдържала и в пристъп на отчаяние изхлипала пред приятелки, че Ивелин съсипвал живота й.