Николета Лозанова трепери от унижение: Отнеха й най-ценния капитал

Николета Лозанова трепери от унижение: Отнеха й най-ценния капитал
5 (100%) 4 votes

Николета Лозанова все още е в десетката на най-горещите българки, но е на крачка от отпадането

Николета Лозанова беше надмината и от стари врагини, и от по-актуални изкушения в класацията за най-горещи българки.

Бориса Тютюнджиева може и да не го докара до там да се нагизди с короната на Мис България, но може да се похвали, че на една почтена възраст за моделка има всичко.

Смуглата хубавица има богато и младо гадже, което душа дава да има наследници. Бо е от богато семейство и има собствен проспериращ бизнес. За капак преди дни триумфира в класацията за най-сексапилната българка, видя kliuki.bg.
nilo
Най-популярното мъжко издание по света класира и популярни нашенки. В стотицата изненадващо намериха място само три фолк-диви: приятелката на Николета Лозанова – Андреа е 58-мо място, другата й приближена – Лияна (53-то), първата врагиня Алисия дори ги размина. Бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов е на 44-то място.

За всеобща изненада по-благоприлична от към обществени изяви хубавица (и по-възрастна) е по-напред в класирането: Мария Илиева остави Златка Райкова (48-мо място) и Елена Кучкова (20) да й дишат прахта.

Николета Лозанова се гордее и поддържа имидж на първа изкусителка в родината. Закономерно обаче след като скоро ще е бивша футболна съпруга и я свалиха от рекламата на престижна стока аксесоари за бебета се срина на десето място. Позицията със сигурност ще я уязви, предвид това, че пред нея е врагинята й Моника Валериева, а в челната тройка е актуалната плеймейтка – Виктория Ананиева. На второ място е много бременната вече Славена Вътова.

Виктория беше от "жабките", на които се подигра Николета

Виктория беше от „жабките“, на които се подигра Николета

Славена скоро ще става майка

Славена скоро ще става майка

Дари ще е утеха за бъдещата бивша госпожа Божинова, че Бориса е №1?! Двете уж имат приятелски взаимоотношения, дори Николета й взе интервю по домашни пантофи и халат. Тютюнджиева е любима на един от продуцентите й, така че водещата на „Папараци” няма да си позволи да я соли в ефир…

А за Бориса само небето е граница

А за Бориса само небето е граница

Николета Лозанова спешно трябва да изкара или атрактивно гадже, или сочен скандал, за да възвърне позиции в светския живот!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николета Лозанова трепери от унижение: Отнеха й най-ценния капитал”

  1. Тази селянка Николета вече е много банална и безинтересна.

Добавете коментар