Николета Лозанова все още е в десетката на най-горещите българки, но е на крачка от отпадането

Николета Лозанова беше надмината и от стари врагини, и от по-актуални изкушения в класацията за най-горещи българки.

Бориса Тютюнджиева може и да не го докара до там да се нагизди с короната на Мис България, но може да се похвали, че на една почтена възраст за моделка има всичко.

Смуглата хубавица има богато и младо гадже, което душа дава да има наследници. Бо е от богато семейство и има собствен проспериращ бизнес. За капак преди дни триумфира в класацията за най-сексапилната българка, видя kliuki.bg. nilo Най-популярното мъжко издание по света класира и популярни нашенки. В стотицата изненадващо намериха място само три фолк-диви: приятелката на Николета Лозанова - Андреа е 58-мо място, другата й приближена - Лияна (53-то), първата врагиня Алисия дори ги размина. Бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов е на 44-то място.

За всеобща изненада по-благоприлична от към обществени изяви хубавица (и по-възрастна) е по-напред в класирането: Мария Илиева остави Златка Райкова (48-мо място) и Елена Кучкова (20) да й дишат прахта.

Николета Лозанова се гордее и поддържа имидж на първа изкусителка в родината. Закономерно обаче след като скоро ще е бивша футболна съпруга и я свалиха от рекламата на престижна стока аксесоари за бебета се срина на десето място. Позицията със сигурност ще я уязви, предвид това, че пред нея е врагинята й Моника Валериева, а в челната тройка е актуалната плеймейтка – Виктория Ананиева. На второ място е много бременната вече Славена Вътова.

[caption id="attachment_339630" align="aligncenter" width="261"]Виктория беше от "жабките", на които се подигра Николета Виктория беше от "жабките", на които се подигра Николета[/caption] [caption id="attachment_339631" align="aligncenter" width="300"]Славена скоро ще става майка Славена скоро ще става майка[/caption]

Дари ще е утеха за бъдещата бивша госпожа Божинова, че Бориса е №1?! Двете уж имат приятелски взаимоотношения, дори Николета й взе интервю по домашни пантофи и халат. Тютюнджиева е любима на един от продуцентите й, така че водещата на „Папараци” няма да си позволи да я соли в ефир…

[caption id="attachment_339632" align="aligncenter" width="300"]А за Бориса само небето е граница А за Бориса само небето е граница[/caption]

Николета Лозанова спешно трябва да изкара или атрактивно гадже, или сочен скандал, за да възвърне позиции в светския живот!