Мария Илиева потресена: Не го очаквах точно от Дичо

Мария Илиева потресена: Не го очаквах точно от Дичо
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева се почувствала предадена от думите на Дичо Христов

Интервюто на Дичо за „Шоу“ пробуди сериозна вражда между него и Мария Илиева. Бившият вокалист на „Д2“ определи парчето „Видимо доволни“ като абсолютна чалга и го принизи до недостойните за слава. Освен това Дичо определи Мария Илиева като една от комерсиалните звезди в българската музика, което я прави една от малкото, които печелят добри пари с творчеството си.

Мария Илиева потресена и обидена на Дичо

Мария Илиева потресена и обидена на Дичо

„Човек, който от 10 години не е вадил хит, да говори кое е чалга и кое – не е несериозно. Не е зле Дичо първо да научи кое точно е чалга. Аз не съм очаквала точно той да каже такива неща, защото през годините с него сме били в отлични взаимоотношения.“ – беснеела Мария Илиева.

Дичо нарани много Мария Илиева

Дичо нарани много Мария Илиева

Дичо отдавна е обявил ненависта си към Саня Армутлиева и цялата й компания. Това е още едно от нещата, които го разделят с Мария Илиева, която поддържа едни привидно приятелски отношения със Саня заради съвместната им работа в X Factor, където вече 2 години двете са част от журито.

Мария Илиева се е почувствала силно наранена и предадена от Дичо, научи Kliuki.bg. Двамата са от едно поколение музиканти и певци. И двамата изгряха в края на 90-те год., което ги направи сравнително близки през годините. Мария обаче успя да хване комерсиалната ниша и сериозно да забогатее, докато Дичо не проби така добре след „Д2“, макар че също се сдоби с немалко финансови средства.

„Дичо твърди, че не съжалява за раздялата с групата си, но аз не му вярвам. Когато чуе „Две следи“ някъде, става друг, погледът му се отнася и сякаш се натъжава. Знам, че дълбоко в себе си момчетата му липсват, все пак 6 години от живота са това.“ – споделя приятел на Дичо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар