Тъжно: Деси Добрева живее в ад вече цяла година! (шокиращи разкрития)

Тъжно: Деси Добрева живее в ад вече цяла година! (шокиращи разкрития)
4 (80%) 10 votes

Ангелогласната Деси Добрева се прости с щастието и мечтите си, близките й се тревожат за нея!

Русокосата и ангелогласна Деси Добрева, която бе любимка на зрителите като певица в „Шоуто на Слави“ живее в истински ад вече цяла година. Вечно засмяното и лъчезарно допреди момиче, днес е сериозна и угрижена жена. Защото надеждите и мечтите й за бъдещето рухнаха пред очите й.

Истината е, че на Деси Добрева не й провървя нито в любовта, нито в кариерата. Това разкриха близки до бившата вокалистка на Слави Трифонов, сериозно разтревожени за душевното й състояние. Защото Деси заложи почти всичко на карта – омъжи се за любимия мъж и изостави прекрасната работа при Дългия, за да гони мечтата за реализация в САЩ.

Деси Добрева

На Деси Добрева не й провървя нито в любовта, нито в кариерата зад океана

Уви, само година след сватбата и раждането на малката им дъщеричка, съпругът на Деси Добрева я изостави заради друга. Разводът накара чувствителната млада жена да рухне в отчаяние, но поне й оставаше надеждата, че ще успее в Бъркли – там тя следваше музика и пеене.

За зла участ обаче, късметът на Деси й изневери и този път, а тя бе принудена да се завърне безславно в родината. Към съдбата й нямаше как да остане безучастен и самият Слави Трифонов, който снощи дори се разплака в шоуто си, когато Деси отвори уста и запя народна песен.

„Казвах ти аз да останеш при нас, че тук имаш бъдеще, но ти „не, та не“. Отиде в Америка да учиш пеене в Бъркли. Че какво ще му учиш на това пеене, бе?! Много щях да се радвам, ако беше останала там и се бе реализирала, но сама видя, че Щатите изобщо не са лесна територия. Борбата и конкуренцията там са жестоки и ти вече се увери в това, щом се прибра бързо в България. Жалко“, с тъга коментира Слави Трифонов, а очите на певицата ясно личаха сълзите.

Деси Добрева ще даде своя принос в концерта на Слави Трифонов утре, но оттам нататък борбата й с живота като жена и майка отново предстои. От почти цяла година насам тя е сама с детето си, а начините да се бори за препитанието и издръжката на семейството си, изобщо не са много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Тъжно: Деси Добрева живее в ад вече цяла година! (шокиращи разкрития)”

  1. Щом са живи и здрави с детенцето и на тяхната улица задължително ще изгрее слънце! Желая им го от сърце!

  2. desi

    апр. 24. 2015

    Много щастие им желая и на двете! Аз все пак си мисля, че тя може да успее в БГ. Хората я познават и харесват, хубаво момиче е. Защо не?

Добавете коментар