Бомба: Краси Радков още се среща с голямата си любов, живели заедно! (не е за вярване коя е тя)

Бомба: Краси Радков още се среща с голямата си любов, живели заедно! (не е за вярване коя е тя)
4.7 (93.33%) 3 votes

Краси Радков и до днес не е забравил тази, която обичал безумно и с която първо е заживял заедно!

Комикът Краси Радков има дългогодишен брак със съпругата си Станислава. Двамата не крият, че се обичат и разбират добре, макар че до ден днешен на Радков му тежи едно – Станислава не иска да му роди дете. Улисана в напъните си да пробие като актриса, тя тотално загърбила майчинския инстинкт, без да си дава сметка, че биологичният й часовник върви все по-усилено.

Оказа се обаче, че Станислава не е голямата любов на Краси Радков. Въпросната дама е друга, при това доста известна у нас. Тя е първата жена, с която комикът е заживял под един покрив, а името й е… Деси Тенекеджиева.

Краси Радков

Краси Радков изживял голяма любов с Деси Тенекеджиева

Новината се превърна в сензация, тъй като до сега нито един от двамата не е повдигал публично въпроса и не е обелвал и дума относно общото им минало. Истината разкриха колеги на Краси Радков от „Шоуто на Слави“ като разказаха, че двамата още се срещат и не е изключено да пазят старата тръпка един към друг.

Краси Радков и Деси Тенекеджиева се запознали докато били студенти в НАТФИЗ, а искрата между тях припламнала почти веднага. „Двамата бързо се сдушиха, защото много си приличаха като характери. И Краси, и Деси бяха душата на компанията – остроумни, забавни, с изключително чувство за хумор и остър език. Всички много им се радваха, защото наистина си отиваха“, разказват познати на Краси Радков.

Деси Тенекеджиева отказала брак на комика

Деси Тенекеджиева отказала брак на комика

Само няколко месеца след старта на връзката им, те заживели заедно в студентската квартира на Краси Радков и останали заедно близо година. Всичко се разпаднало и двамата се разделили в мига, в който комикът предложил уж на шега брак на Деси Тенекенджиева.

„Краси наистина имаше намерение да се венчае за нея, но беше някак неуверен и обърна всичко на майтап. Дори шегата обаче изплаши Деси, която изобщо не беше готова за такава сериозна крачка. Не след дълго тя поговори с Краси и двамата се разделиха по нейно желание. И до днес обаче са в чудесни отношения, а работата им е причина да се срещат доста често из столицата“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар