Григор Димитров не можел да си поеме дъх по цял ден

Мария Шарапова се е вманиачила да направи от гаджето си новия Арнолд Шварценегер. Рускинята не харесвала особено сегашното тяло на Григор Димитров, което й наподобявало по-скоро тяло на момче, отколкото на мъж. Затова Маша не оставяла мира за Гришо и във всяка свободна минута той бил във фитнеса, където трупал мускулна маса, за да бъде по-привлекателен за приятелката си.

"Вярно, тя не каза нищо, когато станаха гаджета, но очевидно вече са достигнали онзи етап от любовната връзка, в който могат да се месят в ежедневието на другия. Мария винаги си е падала по здравеняци. Хареса Григор заради други негови качества, но явно сега вече това не стига." - споделят запознати.

[caption id="attachment_339673" align="alignright" width="300"]Григор Димитров е подложен на тормоз от Мария Шарапова заради тялото си Григор Димитров е подложен на тормоз от Мария Шарапова заради тялото си[/caption]

Григор Димитров обаче вече не издържал на темпото, в което Шарапова го е вкарала. Той тренирал на тенис корта усърдно, а след това, вместо да си почине, рускинята веднага го пращала да вдига тежести. Така тя съсипвала психически българина, защото той започвал сериозно да се съмнява в любовта й.

"В крайна сметка външността ли е най-важна в една връзка? Ясно е, че мускули като на Сталоун няма да види от Гришо, но пък честно казано и Маша не е перфектна. Има доста жени, които са по-надарени от нея горе." - казва приятел на Григор Димитров.

Истината е, че Гришо винаги е бил по-толерантният във връзката им. Той не прави нито една забележка на Маша за визията й, докато тя се опитва да го промени с фитнес. Освен това българинът е готов да се ожени за нея още сега, а тя все още се дърпа, тъй като последният й годеж не се разви особено благополучно. Тогава Шарапова изостави Саша Вуячич, за да бъде с нашия Григор Димитров, припомня Kliuki.bg.