Всички от сериала "Всички обичат Реймън" все още са шокирани

Вече едно денонощие близките на 19-годишния Сойър Суитън плачат за него. Младият актьор сложи край на собствения си живот, без да казва за проблемите си на никого. Това изненада всички, тъй като те го помнят като лъчезарно и усмихнато момче, научи Kliuki.bg.

Днес се състоя погребалният ритуал, на който присъстваха роднините и приятелите на младежа, както и целият екип на хитовата комедийна поредица "Всички обичат Реймънд". Болката на всички е голяма, тъй като Сойър Суитън беше най-младият актьор в сериала.

[caption id="attachment_339676" align="alignright" width="300"]"Всички обичат Реймънд" потъна в скръб за най-младия си актьор "Всички обичат Реймънд" потъна в скръб за най-младия си актьор[/caption]

"Не мога изобщо да повярвам, че вече го няма. Познавах го от бебе и знам, че той беше страхотно момче. Не знам как се стигна дотук, но знам, че сега е на едно по-хубаво и приятно място." - каза Рей Романо на погребението.

Сойър Суитън щеше да навърши 20 години само след 2 седмици. Той се превъплъти успешно в ролята на Джефри Бароун, който е син на Реймънд Бароун. В сериала участваха също брат му - близнак и сестра му, които също бяха в ролята на деца на семейство Бароун.

"Случилото се е шок не само за мен самия, но и за всички в семейството ни. Не знаех, че брат ми е бил в депресия, не споделяще с никого проблемите си." - твърди близнакът на починалия.

Сойър Суитън е използвал пистолет за самоубийството си. Той се е застрелял малко след вечеря, когато излязъл на верандата уж да подиша чист въздух. Родителите му са чули моментално изстрела и са останали потресени. Не е ясно как младеж на 19 г. се е сдобил с оръжие.

"Всички обичат Реймънд" е една от най-хитовите комедии в света на телевизионните сериали. Той се снима в продължение на 9 години (1995-2004). Починалият Сойър Суитън взима участие още от началото на сериала, като тогава е още бебе на година и 4 месеца.