Евгени Димитров реши да унизи Алекс Раева в "Шоуто на Слави"

Слави Трифонов счете за необходимо да покани всички свои бивши подчинени преди големия концерт, който ще изнесе с "Ку-ку бенд" довечера. Единствено Алекс Раева не дойде, тъй като няма да участва и в концерта. Евгени Димитров обяви в ефир, че е водил дълги преговори с нея, но тя така и не успяла да си измести ангажимент в Испания за същия ден.

"Доста разговарях с Алекс Раева. Оказва се, че не може да си премести поет ангажимент за участие в Испания. Това просто е за без коментар..." - каза Маестрото в ефир.

[caption id="attachment_339680" align="alignright" width="300"]Евгени Димитров - Маестрото не приема отказа на Алекс Раева за големия концерт Евгени Димитров - Маестрото не приема отказа на Алекс Раева за големия концерт[/caption]

От думите му личи ирония, тъй като за него Алекс просто не е искала да участва в концерта. Първоначално се е съгласила, но после е отхвърлила офертата. От шоуто нямат представа защо Раева се е разубедила, но вариантите са няколко.

Първият и много вероятен е свързан със Слави Трифонов. Не е тайна, че двамата нямаха само професионални отношения. Според слуховете Алекс Раева се е обидила, че не е получила лична покана от Дългия като Нели Петкова и Деси Добрева. Затова певицата е решила, че не е така желана на концерта.

Другият вариант, който се обсъжда относно отсъствието на Алекс Раева, е свързан с Маги Халваджиян. Слуховете са, че арменецът е заповядал на певицата да не приема поканата от неговия конкурент в продуцентските среди Слави Трифонов. В противен случай повече никога нямало да я покани за водеща на свое шоу.

Алекс Раева беше една от първите певици, които се включиха в "Шоуто на Слави". Цели 6 години тя бе част от комедийната продукция на Трифонов, но отношенията й в личен план с него я накараха да напусне през 2007 г. и да стартира солова музикална кариера, припомня Kliuki.bg.