Гала винаги е криела личния си свят, заради което никога не говори за детството си

Днес Гала е сред известните лица на България, но е имало време, когато блондинката е търпяла жестоки подигравки към себе си. Надали тя самата е вярвала, че един ден ще бъде така популярна, при положение че в училище децата са я подлагали на невероятен психически тормоз, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_339688" align="alignright" width="300"]Гала е имала неприятно детство Гала е имала неприятно детство[/caption]

Причината Гала да има комплекси за визията си и досега се корени в твърде слабото й телосложение. Съучениците й непрестанно й се подигравали, наричайки я "скелет" или "глист", пише "Уикенд", което дълбоко наранявало Галя Пенева (както е родена водещата). Тогава русокосата девойка се зарекла, че един ден ще бъде по-успяла и известна от всички онези, които й се присмиват.

Гала успя да постигне целта си. Месечната й заплата достига 22 хил. лв., а "На кафе" се превърна в една от емблемите на Нова ТВ. Началото за блондинката обаче не беше лесно. По-паметливите ни читатели може би помнят, че Гала влезе в телевизията като обикновено момиче на късмета в шоуто "Невада". Така тя бе забелязана и получи работата на водеща на "На кафе", където работи и до днес.

Подигравките в детството й обаче оставят отпечатък у Гала. Тя все още е доста слаба, но преди години увеличи своята гръд, с което се надяваше да стане по-привлекателна. Дори взе участие в Playboy, което пък се явява един вид избиване на комплекси от страна на тв водещата.

"Не знам защо Галя все се притеснява за външния си вид. Погледнете я, има ли много жени, които да приближават 50-те и да изглеждат така?!" - коментира приятелка на Гала.

Едва в гимназията бъдещата тогава звезда успява да се спаси от жестоките подигравки, тъй като вече започнала да се развива като жена и момчетата почнали да й обръщат внимание. Гала обаче още пази в тайна лошите взаимоотношения със съучениците си и никога не разказва за това, сякаш болката още не си е отишла.